Speciální podzimní " AKCE"

Speciální podzimní akce na terasová prkna Woodplastic: Objednejte si svou vysněnou terasu do konce listopadu a zaplatíte méně! A kolik ? Stačí poslat poptávku a budete mile překvapeni. Dlouho jste své rozhodnutí o vybudování nové terasy odkládali? Nezbyly už síly? Nyní máte jedinečnou možnost realizovat svůj sen ještě do konce roku a dokonce výhodněji!

projít na článek

Galerie akce Podzimní lovení

Na podzim proběhla na naší škole akce Podzimní lovení. Gratulujeme všem lovcům beze zbraně.

projít na článek

Podzimní lekce

Podzimní lekce Nordic Walkingu pro seniory už jsou v plném běhu. Abyste nepřišli o žádnou z našich pravidelných lekcí, přinášíme před “podzimní sezonou” shrnutí toho co, kdy a kde..

projít na článek

Podzimní brigáda 2023-II.část

Ahoj všichni sportovci, trenéři a příznivci Sokola v Roztokách. Po hlavní podzimní úklidové brigádě, za jejíž super pracovní výsledek všem zúčastněným ještě jednou děkuji, budeme v prostorách našeho areálu uklízet spadané listí. Počasí se snad vydaří a

projít na článek

Podzimní program se plní

Normálně bychom byli už v půlce sezóny, letos teprve pomalu začínáme. Ale týmy trénují, my už byli na oslavě narozenin i na soukromém juggerovém odpoledni a od září už se nesměle trousí veřejné akce, které by o jugger taky stály. Tak sledujte naše fb strá

projít na článek

Akce v MŠ Hola hola podzim volá

V úterý dne 26. září se na zahradě naší MŠ uskuteční podzimní akce s rodiči "Hola hola podzim volá". Začátek v 15 hodin.

projít na článek