Spojka tvarovek vzduchovodů

Abychom ušetřili práci řemeslníkům a kutilům, zařadili jsme do sortimentu SPOJKY TVAROVEK. Dříve si musel řemeslník odříznout z příslušného potrubí proužek cca 40 mm široký aby mohl spojit nakrátko třeba dvě kolena. Chápu, že to zdržovalo a kolikrát si musel kvůli takovému "prstýnku" koupit i celou půlmetrovou trubku.

projít na článek

SPOJKA pro vzduchotechnické TVAROVKY kruhové D100 plast

SPOJKA pro vzduchotechnické TVAROVKY kruhové D 100 plast Pro spojení dvou tvarovek - koleno/redukce atp. Lepit lepidlem na PVC nebo PVC lepící páskou.

projít na článek

SPOJKA pro vzduchotechnické TVAROVKY kruhové D 150 plast

SPOJKA pro vzduchotechnické TVAROVKY kruhové D 150 plast Pro spojení dvou tvarovek - koleno/redukce atp. Lepit lepidlem na PVC nebo PVC lepící páskou.

projít na článek

SPOJKA pro vzduchotechnické TVAROVKY kruhové D 125 plast

SPOJKA pro vzduchotechnické TVAROVKY kruhové D 125 plast Pro spojení dvou tvarovek - koleno/redukce atp. Lepit lepidlem na PVC nebo PVC lepící páskou.

projít na článek

SPOJKA pro vzduchotechnické TVAROVKY čtyřhranné [] 220x90 plast

SPOJKA pro vzduchotechnické TVAROVKY čtyřhranné [] 220x90 plast Pro spojení dvou tvarovek - koleno/redukce atp. Lepit lepidlem na PVC nebo PVC lepící páskou.

projít na článek

SPOJKA pro vzduchotechnické TVAROVKY čtyřhranné [] 150x70 plast

SPOJKA pro vzduchotechnické TVAROVKY čtyřhranné [] 150x70 plast Pro spojení dvou tvarovek - koleno/redukce atp. Lepit lepidlem na PVC nebo PVC lepící páskou.

projít na článek