Společná schůze rodičů

Základní škola a mateřská škola J. A. Komenského Brandýs nad Orlicí Vás zve na společnou schůzi rodičů, která se bude konat dne 18. října 2022 od 16,00 hodin v posluchárně (I. patro přístavby, č. dveří 49). Program : 1. představení zaměstnanců školy                  2. výroční zpráva školy za rok  2021 2022                  3. organizace vých. vzdělávací práce školy, podpůrná opatření 4. zpráva o plnění minimálního preventivního programu 5. informace výchovné poradkyně 6. vyúčtování finančních prostředků poskytovaných rodiči 7. diskuse 8. záznam Příběhy našich sousedů (5 min) Ihned po skončení společné schůze rodičů probíhají třídní schůzky (dle pokynů třídních učitelů).

projít na článek

Schůze výboru

Schůze výboru jednoty se roce 2009 odehrávají ve zrekonstruovaných prostorách v zadní části sokolovny. Pro zajímavost přinášíme několik fotografií z květnové schůze.

projít na článek

Veřejná schůze občanů s vedením města

Veřejná schůze v Lubojatech proběhne v pondělí 6. 9. 2021 v 19.00h v budově hasičské zbrojnice.

projít na článek

ČLENSKÁ SCHŮZE 30. 10. 2015

Dokumenty z členské schůze Občanské vzdělávací jednoty Komenský v Choceradech z.s. ze dne 30. 10. 2015.

projít na článek

Základní informace

Základní informace Česká asociace slavistů (ČAS) je občanské sdružení, zabývající se organizací, rozvojem a propagací české slavistiky a její reprezentací v mezinárodních organizacích. Sídlem sdružení je Ústav slavistiky na Filozofické fakultě Masar

projít na článek

Členské schůze MO

Každoročně se na jaře v každé místní organizaci Českého rybářského svazu koná členská schůze a účast na ní je základním právem každého člena. Termíny členských schůzí v MO pro nejbližším období:

projít na článek