Společnost Bioveta řídí v Čechách inovace nejlépe

Soutěž Best Innovator 2014 o nejlepší řízení inovací ve firmách, kterou pořádá globální konzultantská společnost A. T. Kearney, hodnotí řízení inovačních procesů a způsob uvádění inovací na trh. Vítězem druhého ročníku soutěže Best Innovator 2014, která hodnotí řízení inovačního procesu, se v kategorii malých a středních podniků stala naše společnost.

projít na článek

Bioveta oslavila 100leté výročí od svého založení

Rok 2018 je rokem oslav 100 let od svého založení nejen pro Českou republiku, ale i pro společnost Bioveta, a. s. Ivanovice na Hané. V rámci tohoto roku společnost uspořádala akce jak pro své klienty z ČR i ze zahraničí, veterinární lékaře, tak i pro zamě

projít na článek

Zemědělské výstavy v Kyjevě se zúčastnila i Bioveta

V letošním roce je Bioveta na Ukrajině hodně vidět. Lidé se s ní mohou setkat jak na veterinárních kongresech a výstavách, tak i na školeních, které Bioveta sama pořádá. Naposledy se Bioveta představila na zemědělské výstavě v Kyjevě.

projít na článek

Bioveta podporuje projekt Pomáhám přírodě

Společnost Bioveta se zapojila do projektu Pomáhám přírodě, který je podpořený známými osobnostmi a zaměřený na šíření environmentální osvěty.

projít na článek

Bioveta na veletrhu MVC : Cereals - Mixed Feed – Veterinary Moscow 2019

Ve dnech 29.–31. 1. 2019 se společnost Bioveta, a. s. prezentovala na největším veletrhu pro zemědělskou výrobu, chovatelství a veterinární přípravky v Ruské federaci.

projít na článek

Bioveta reaguje na zvyšující se popularitu společenských zvířat v Arabském světě

Aktivit společnosti Bioveta na Blízkém východě si všimli i v médiích. Autor článku, který byl zveřejněn dne 30. 5. 2017 v AnimalPharm, Malcolm Flanagan, reflektuje: „Společnost Bioveta, která je v České Republice lídrem trhu v oblasti výroby léčivých příp

projít na článek