Spolehlivý jazýčkový senzor MK04 STANDEX-MEDER do bezpečnostních systémů

Najít optimální řešení s jazýčkovým kontaktem a permanentním magnetem může být docela výzva. Magnetické siločáry není vidět, tak jak zvolit správné vzájemné natočení a správné vzdálenosti? Řešení má společnost Standex-Meder.

projít na článek

Jak otevřít zabouchnuté dveře

Pokud jste si zabouchli dveře nebo klíče ztratili, je potřeba otevření bezpečnostních dveří svěřit proškoleným odborníkům. Jen ti vám mohou zaručit prevenci velkých poškození a následnou výměnu drahých bezpečnostních komponentů za nové.

projít na článek

Investujte do ochrany svého majetku

Každý z nás se chce ve svém domově cítit především bezpečně. Proto je dobré předcházet nepříjemným situacím a zajistit si své území co nejefektivnějším způsobem. Mnoho majitelů domů nebo bytů žije v přesvědčení, že zakoupením bezpečností vložky za pár tis

projít na článek

Katalog bezpečnostních a obranných technologií 2023-2024

text The post Katalog bezpečnostních a obranných technologií 2023-2024 appeared first on MS Line Publishing House.

projít na článek

ABRA Flexibee modifikace přístupových práv

Kontrola a management přístupových práv je obecně jedna ze základních bezpečnostních funkcí snad všech informačních systému. Ve Flexibee tomu není jinak. Správné nastavení je takové, když každý uživatel má předem definované možnosti a má přístupy jen tam,

projít na článek

Nové kapacitní senzory pro schodiště

Do sortimentu byly zařazeny nové kapacitní senzory (zde), kreré umožňují spínání osvětlení bez viditelných senzorů. Jedná se o zcela ojedinělé řešení na trhu, senzor byl vyvinut na zakázku a dostupný je pouze na našem e-shopu.

projít na článek