Spolupráce s THK

Spolehlivý partner je základem každého dobrého vztahu. Jsme rádi, že spolupráce Gymnázia Dačice s firmou THK RHYTHM AUTOMOTIVE CZECH, a. s. se prohlubuje také v oblasti 3D tisku.

projít na článek

OMV a BILLA představují nový formát spolupráce v České republice: Otevírají první VIVA BILLA obchod

Síť čerpacích stanic OMV a obchodní řetězec BILLA dnes zahajují nový formát spolupráce. Společně představují další prodejní kanál pro čerstvé potraviny – obchody VIVA BILLA.

projít na článek

Spolupráce s www.sdruzeniblesk.cz

Tip: Navštivte také www.sdruzeniblesk.cz Pořádáme lyžařské, vodácké a sportovní akce a tábory pro děti.

projít na článek

Soutěž Junior Ambassador

Soutěž spočívala v napsání eseje v anglickém jazyce na jedno z těchto dvou témat – Jak může USA spolupracovat s ČR na vyřešení krize na Ukrajině a Jaké projekty a události by se daly vytvořit pro prohloubení spolupráce mezi ČR a USA.

projít na článek

Spolupráce s VŠPJ

V září letošního školního roku se naše škola zapojila do projektu Vysoké školy polytechnické Jihlava s názvem „Síť škol podporující technicky a přírodovědně nadané studenty na Vysočině a okolí“, který vznikl za podpory dotačního programu MŠMT.

projít na článek

PřF a Organizace POSPOL

Již ověřená spolupráce opět přináší své výhody a také letos se můžeme spolehnout na kolegy z Přírodovědecké fakulty, kteří zastupují místní univerzitní organizaci POSPOL ([url=http://pospol.upol.cz/]První Organizace Stu…

projít na článek