Spolupracujte na tvorbě nové mobilní aplikace pro seniory Senifit

Aplikace Senifit je inovativní projekt, jehož hlavním cílem je usnadňovat a také zpestřovat seniorům život. A pro tvůrce aplikace je zásadní, aby její ovládání co nejvíce odpovídalo potřebám a schopnostem těch, který může nejvíce pomoci, seniorům. Proto nyní tým Senifitu žádá o pomoc s dalším vylepšováním aplikace všechny zástupce starší generace, kteří mají kladný vztah s chytrými telefony, ale nejen je.

projít na článek

25. Přátelský bowlingový turnaj pro seniory

Přátelské bowlingové turnaje jsou zpět!Srdečně zveme všechny aktivní seniory na 25. Přátelský bowlingový turnaj, který se vBESTu uskuteční vúterý 19.dubna. The post 25. Přátelský bowlingový turnaj pro seniory appeared first on BEST Sportcentrum.

projít na článek

Společnost Renishaw představuje nové softwarové aplikace pro CNC obráběcí stroje

Intuitivní, snadno použitelné aplikace pro měření a kontrolu součástí. Společnost Renishaw, přední výrobce strojírenské technologie, představí na veletrhu EMO Hannover 2017 (18.–23. září, hala 6, stánek B46) nové softwarové aplikace pro obráběcí stroje.

projít na článek

Lekce pro seniory na Praze 10

Příští týden začínají lekce nordic walkingu pro seniory Prahy 10. Začínáme v útery 23. dubna v 10.00 hod.

projít na článek

Zvýhodněné vstupné pro seniory 65+

Z důvodu obsazenosti bazénu školním plaváním je do konce června 2023 zrušeno středeční zvýhodněné vstupné pro seniory 65+ . Zvýhodněné vstupné od 12.30 do 13.30 bude pondělí, úterý, čtvrtek, pátek. Od 1. 2. 2023 dochází ke zvýšení ceny na Kč 60,- pro Prah

projít na článek

Masáže pro seniory a nepohyblivé osoby v soukromí domova

Máte doma (pouze v Brně) omezeně pohyblivého seniora/seniorku, nebo dlouhodobě ležící osobu, kterému by jste chtěli občasně poskytnout fyzickou úlevu rehabilitací nebo masážemi? Nabízím se jako mobilní masér a terapeut. Přijedu za vámi/za ním domů.

projít na článek