Sportovně zábavné odpoledne pro děti i rodiče

Krásně jsme si zasportovali a zasoutěžili sobotní odpoledne 2.4.2016 z klukama a Anetkou z Ambassadors.

projít na článek

Letní sportovní tábory 2022

V srpnu 2022 jsou opět plánované dva turnusy sportovních táborů pro děti a rodiče s dětmi. Děti si vyzkouší různé sporty jako například atletiku, hry v přírodě, gymnastiku, lezení na stěně, skalách a vysokých překážkách, základy bojových umění, vzpírání a

projít na článek

Sobotní odpoledne pro děti

Už z názvu je patrno pro koho byla tato akce určena. Přišly děti i dětičky. Byla pohoda a sranda. Bylo slyšet dětský smích, vidět radost nejen dětí.

projít na článek

Informace pro rodiče dětí v individuálním vzdělávání

Termín ověření znalostí dítěte: 29.listopadu 2023 - 8,00 - 11,00 hod. Na přesný čas se rodiče e-mailem domluví s ředitelkou MŠ. Náhradní termín: v týdnu od 4.12. - 8.12.2023 - rodiče se domluví e-mailem individuálně.

projít na článek

Premiéra tvořivých dílen VLS na Brdech měla úspěch

Ve znamení velmi pohodového zábavně naučného odpoledne se nesly první tvořivé dílny pro veřejnost v Informačním centru Vojenských lesů a statků ČR (VLS) v Obecnici na Příbramsku. Akce na podporu přezimujících ptáčků v brdské krajině přilákala desítky návš

projít na článek

Beseda Jak správně obouvat děti

Milí příznivci zdravého obouvání dětí, srdečně vás zvu, na přednášku Velká zodpovědnost za malé nohy, do Klubu pro rodiče a děti Domeček na Masarykově nám. 217 v Lánech, která se uskuteční v úterý, 5. října 2021 od 10:00 do 12:00 hodin. Těším se na Vás!

projít na článek