Sportovní formule Bouzov

Areál „Sportovní formule Bouzov“ se nachází jen kousek od zdejšího hradu. Najdete ho hned při vjezdu na parkoviště hradu u hřiště po levé straně. Je obklopen krásnou přírodou a po romantice, kterou vám nabízí hrad, si tu můžete do žil vlít trochu adrenalinu. Záleží jen na vás, zda si vyberete pro svůj zážitek minikáry s nožním řízením a ručními brzdami, nebo vzrušující horské koloběžky. Minikáry vám zrychlí puls Pokud si chcete opravdu pořádně užít a máte pro strach uděláno, budou pro vás tím pravým minikáry. Se svým strojem se spustíte speciální dráhou ze zámkové dlažby rychlostí, která vám bude vyhovovat a bude pro vás zábavná. Na místo startu vás vyveze lanový vlek. Celková délka dráhy je celkem 721 m, speciální část měří 525 m a je 2,2 m široká. Nutno říci, že minikáry opravdu „sviští“. Chce to odvahu, postřeh a ačkoliv se jedná o zábavu, při které se tak trochu vaří krev, tak také chladnou hlavu. Horské koloběžky pro děti i dospělé Druhou zábavnou atrakcí jsou horské koloběžky, které jsou vhodné pro větší děti i dospělé. Jejich nosnost je díky masivní konstrukci až 120 kg. Přední i zadní kolo je vybaveno kvalitními brzdami, takže o své bezpečí se nemusíte bát. Záleží pak jen na vás, zda zvolíte jízdu po trati minikár, nebo jestli si vyberete jízdu po louce. Stejně jako v případě minikár vás nahoru do místa startu bez problémů vyveze lanový vlek. V areálu nechybí občerstvení, ani sociální zázemí. Provozní doba Duben, květen, červen so+ne+svátky 10.30 – 17.00 hod. Červenec a srpen denně kromě pondělí 10.30 – 18.00 hod. Září, říjen so+ne+svátky 10.30 – 17.00 hod. V případě nepříznivého počasí se nejezdí. Kontakt Tel.: +420 737 328 547, 581 022 446 www.minikarybouzov.cz Z minikár na hrad i do přírody Nedaleké okolí nabízí kromě návštěvy pohádkového hradu Bouzov také třeba vyhlášené Javoříčské jeskyně, zříceninu Rytířské síně Mladeč či krásnou přírodu s možností vycházek, koupání i houbaření a mnohé další.The post Sportovní formule Bouzov first appeared on Hrad Bouzov.

projít na článek

Hudební festival Hrady CZ se přesouvá na hrad Bouzov, kde zakončí svůj letošní devátý ročník

Hudební festival Hrady CZ se po hradech Točník, Švihov, Kunětická hora, Rožmberk nad Vltavou, Veveří, Hradec nad Moravicí a Bezděz představí v pátek 30. srpna a v sobotu 31. srpna na hradě Bouzov. Páteční program zahájí v 19 hodin koncert Mňágy a Žďorp.

projít na článek

Patrik Schober na Salzburgringu zamíchal kartami.

Salzburgring minulý víkend přivítal premiéru XLR8 Experience kde startovala i "rychlá jednotka" z Drexler formula Cup. Bohužel, malé pole vozů přimělo Patricka Schobera postavit se proti silnějším soupeřům s vozy Formule 3 a Formule Renault.

projít na článek

Formule 1 rozpoutaly bouři na autodromu

Poslední červnový víkend patřil na mosteckém autodromu druhému ročníku The Most Historic Grand Prix. Největší pozornost zaslouženě budily monoposty Formule 1. Na startovní listině se letos objevilo neuvěřitelných 12 formulí vyrobených v letech 1975 až 19

projít na článek

Patric Schober šampionem ESET Cup 2021 ve třídě Formule 4

Vítezství v sobotních závodech na Masarykových dnech na automotodromu v Brně, stačilo Patrickovi Schoberovi na vítězství v ESET Cupu 2021 v třídě Formule 4.

projít na článek

Jsou elektrické formule budoucnost?

Stalo se tak prostřednictvím členek Buggyra Academy Aliyyah a Yasmeen Koloc, které po víkendovém závodě ME tahačů testovaly revoluční 100% elektrický juniorský závodní speciál Mitsu – Bachi F110, vyvinutý pro ERA Championship. Formule má výkon 130 kW a ma

projít na článek