Sportovní olympiáda

Klienti si den předem vyrobili vlajky s názvy států, za které se rozhodli soutěžit.Ve výsledku se utkalo 5 týmů. O medaile se bojovalo v následujících disciplinách: kuželky hod míčem šipky házení kroužků na cíl shazování plechovek Slunečné odpoledne ve stínu stromů v parku u Ambrosie mělo velký, opravdu velký úspěch, a tak jsme rovnou naplánovali jeho opakování. Všichni účastníci si odnesli zaručeně pravou zlatou medaili, kterou jsme pro ně získali od majitele 3Dtiskárny.Děkujeme! The post Sportovní olympiáda first appeared on AMBROSIE.

projít na článek

Matematická olympiáda na nižším gymnáziu

Studenti nižšího gymnázia se zúčastňují různých předmětových soutěží a mezi nimi samozřejmě nechybí ani matematická olympiáda.

projít na článek

Eko olympiáda

Ve dnech 1.-3. listopadu se naše škola zúčastnila krajského kola celostátní soutěže “Ekologická olympiáda”, v letošním roce na téma Zemědělství, potraviny a klimatická změna. Za pěkné umístění školy bojovali v týmu vybraní žáci Alice Rybníčková, Vojtěch S

projít na článek

Úspěšná dějepisná olympiáda

Studenti Gymnázia Dačice získali tři ze šesti "medailových" pozic a postupují do krajského kola dějepisné soutěže.

projít na článek

Matematická olympiáda

V období od prosince do ledna proběhla tři kola matematické olympiády kategorie A - domácí, školní a krajské. Školní a krajské samozřejmě ve virtuální učebně.

projít na článek

Internetová matematická olympiáda

Dne 28. listopadu 2017 proběhl již 10. ročník Internetové matematické olympiády, kterou organizuje Fakulta strojního inženýrství Vysokého učení technického v Brně. Z naší školy se této soutěže účastnily dva týmy.

projít na článek