Sportovní vozy opět v plné síle

Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že do našeho vozového parku se po zimní přestávce vrátil automobil LAMBORGHINI GALLARDO SPYDER. Kompletní nabídku našich vozů k neomezenému pronájmu naleznete zde.

projít na článek

Levné boty na léto? Tyhle stojí méně než 700 Kč

Sluníčko se posledních pár dní předvádí v plné síle! Myslete na správnou obuv, v níž se vám nezapaří noha a která vám bude pohodlná na každém kroku. Našli jsme skvělé kousky do 700 Kč.

projít na článek

Sportovní dioptrické brýle z grilamidu

Sportovní ochranné brýle Sportovní ochranné brýle se systémem proti zamlžování čoček. Sportovní ochranné brýle vel.49, barva stříbrná Produkt ID: []

projít na článek

AKTUALITY Z TÝDNE 4.3. – 8.3. 2024

Milí rodiče, máme za sebou další týden, který byl opět plný aktivit, spaní ve škole, tvoření a robotiky. Přejeme všem krásné prázdniny, plné dobrodružství a budeme se opět těšit 18.3. 2024.   kolektiv ZŠ a MŠ Borek  

projít na článek

Nakupujeme oblečení na eBay: Sportovní oblečení

Pokud máte duši sportovce, měli byste zbystřit. Chystáme se vám totiž prozradit, jak na eBay najít pohodlné sportovní oblečení a sportovní pomůcky za fantastické ceny!

projít na článek

Lamborghini

Vážení přátelé, s radostí v srdci, vám oznamujeme, že již od příštího měsíce se po zimním období vrací opět naše Lamborghini i Ferrari do stálé nabídky k možnému pronájmu a proto již nyní je možné si oba uvedené vozy rezervovat dle vaší potřeby a zájmu.

projít na článek