SPORTOVNÍ VÝMĚNA S PEGNITZ

Ve dnech 23. - 24. 4. 2023 se uskutečnila tradiční sportovní výměna s Gymnáziem Pegnitz.  A. Tesařová   Další fotografie neleznete ZDE    

projít na článek

Sportovní výměna Slaný - Pegnitz

Minulý týden, konkrétně v termínu od 21.-22.11.2019, se uskutečnila již tradiční sportovní výměna do Pegnitz, které se zúčastnilo 44 žáků (výběr z vyššího gymnázia).

projít na článek

Sportovní výměna v Pegnitz

Před velikonocemi odjela skupina 32 sportovců  ( 18 děvčat a 14 chlapců ) do Pegnitz, aby poměřili své síly se soupeřem. Hrála se tradičně utkání ve futsalu, odbíjené, košíkové a házené.

projít na článek

Naše výměna s Pegnitz

Naše cesta začala v pondělí 19.října.2015. Po čtyřech hodinách strávených v malém autobuse jsme dojeli na místo určení. Do německého městečka Pegnitz v Bavorsku.

projít na článek

Jazyková výměna v Pegnitz

Dne 8. října jsme se vydali na týdenní výpravu do bavorského města Pegnitz, kde sídlí naše partnerské gymnázium. Trochu jsme se báli jazykové bariéry v rodinách, ale obavy se brzy rozplynuly.

projít na článek

VÝMĚNNÝ POBYT V PEGNITZ

Mezi 24. a 28. dubnem se první, druhé a třetí ročníky včetně kvarty vypravily do krásných krajin a měst Bavorska za studenty a jejich rodinami z partnerského gymnázia v Pegnitz. Ještě v pondělí před příjezdem do našeho cíle jsme s autobusem udělali krátko

projít na článek