Spouštíme nový web!

Po 3 letech spouštíme zcela nový webu SANDE a přinášíme tak přehledný online katalog pro interiérové dveře značky SANDE.

projít na článek

Spouštíme nový jídelní lístek

Od pondělí 23. 5. spouštíme nový JÍDELNÍ LÍSTEK -PIZZY -HLAVNÍ JÍDLA/ STEAKY -STREET FOOD -MARINOVANÉ A PEČENÉ -MENU PRO VÍCE OSOB?‍? -DĚTSKÉ MENU -DEZERTY The post Spouštíme nový jídelní lístek first appeared on METROPOLE TEPLICE.

projít na článek

Spouštíme nový web

Spouštíme pro Vás nový, přehledný a moderní web. Najdete zde ukázky našich produktů vč. nabízených služeb. Nově si vše bez problémů prohlédnete i na svých tabletech nebo mobilních telefonech. Pro další aktuality můžete navštívit i naše Facebook stránky. .

projít na článek

Stručný kurs átmavičáry

Jiří Vacek ... Začneme si vše uvědomovat neboli pozorovat a to trvale a vědomě. Současně si začneme uvědomovat nás samé, vědomí, které vše pozoruje. Uvědomíme si, že nejsme nic, co pozorujeme včetně našeho těla, mysli a jejich činností, ale jsme

projít na článek

Nábytek Dan

NÁBYTEK DAN V roce 2009 společnost 3D Návrhy s.r.o. navázala spolupráci s výrobcem nábytku na míru Danielem Linhartem. Po delší spokojené spolupráci spouštíme společný projekt a značku NÁBYTEK DAN. Sortiment: Nábytek na míru Dětský nábytek Studentský náb

projít na článek

Nový PED

Nový PED tj. NV č. 219/2016 Sb., o posuzování shody tlakových zařízení při jejich dodávání na trh již začal platit

projít na článek