Spuštěn nový web

Spustili jsme pro Vás nový web. Na našem webu nyní najdete vše přehledně a rychle. Těšíme až nás navštívíte :) The post Spuštěn nový web appeared first on Autoservis Náhlovský.

projít na článek

Spuštěn nový web

Byly spuštěny nové webové stránky, kde vás budeme informovat o akcích a novinkách v našem čtyř **** penzionu Longus. Těšíme se na Vaši návštěvu. Článek Spuštěn nový web se nejdříve objevil na Penzion Longus.

projít na článek

Týdenní žurnál: #31: Nový web spuštěn. Vracím „focus“ na Designui

Záznam z týdne 13.–26. 3. 2023. Spustil jsem nový osobní web. Oživuji Designui. Pracuji na zlepšení propagace. Figma pluginy – EightShapes Specs a Tokens Studio.

projít na článek

První zpráva

Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.

projít na článek

Nový step.cz

Dnes byl spuštěn nový step.cz. Je tomu už několik let, co jsem doménu step.cz bezplatně předal Zdeňkovi Pileckému a studiu Zig-Zag, protože jsme měl tehdy pocit, že se jako kvalitní a stabilní stepaři o doménu postarají. Jak šel čas Zdeněk produkoval mnoh

projít na článek

Co je nový Smart Home protokol Matter?

Matter je standard pro chytré domácnosti vytvořený v rámci projektu Connected Home Over IP (Project Chip) v roce 2019. Nyní jej spravuje organizace CSA (Connectivity Standards Alliance), dříve známá jako Zigbee Alliance. Standard je bez licenčních poplatk

projít na článek