Zdrojem zvěřiny z České republiky, která je nabízena v obchodech, by měla být výhradně veterinárně řádně kontrolovaná lovená zvěř splňující všechny podmínky zdravotní nezávadnosti. Zpracování ulovených kusů podléhá přísným normám a maso je vždy prohlédnuto proškolenou osobou, a to členem mysliveckého sdružení. Pokud je zvíře v pořádku, myslivec vyplní prohlášení, bez něhož se maso nesmí prodávat.
Srnčí guláš se řadí mezi obvyklé delikatesy, které se připravují ze srnčího masa. Toto maso je charakteristické svou vůní a chutí.
projít na článekPro všechny milovnice pečení sladkého cukroví, bohatě zdobených perníčků, křupavých sušenek a neobyčejně chutných zákusků, je připravena nabídka internetového obchodu www.roli.cz Nechte se inspirovat desítkami nápadů, které navodí při pečení pohodovou at