Srnčí plecko

Zdrojem zvěřiny z České republiky, která je nabízena v obchodech, by měla být výhradně veterinárně řádně kontrolovaná lovená zvěř splňující všechny podmínky zdravotní nezávadnosti. Zpracování ulovených kusů podléhá přísným normám a maso je vždy prohlédnuto proškolenou osobou, a to členem mysliveckého sdružení. Pokud je zvíře v pořádku, myslivec vyplní prohlášení, bez něhož se maso nesmí prodávat.

projít na článek

Srnčí guláš

Srnčí guláš se řadí mezi obvyklé delikatesy, které se připravují ze srnčího masa. Toto maso je charakteristické svou vůní a chutí.

projít na článek

Česká kvalita pomůcek na pečení patří do každé kuchyně

Pro všechny milovnice pečení sladkého cukroví, bohatě zdobených perníčků, křupavých sušenek a neobyčejně chutných zákusků, je připravena nabídka internetového obchodu www.roli.cz Nechte se inspirovat desítkami nápadů, které navodí při pečení pohodovou at

projít na článek