Srovnání cestovního pojištění: Ušetříte hned dvakrát

Pokud se chystáte aktuálně na dovolenou, máme článek na míru! Neřešte, zda budete cestovat po Čechách nebo do zahraničí, protože stát se může cokoliv úplně všude. Nepodceňujte tedy výběr cestovního pojištění a zvolte si to, které bude splňovat přesně vaše požadavky.

projít na článek

Pojištění auta v rámci cestovního pojištění

Rozšířené asistenční služby pro vozidla a posádku poskytuje více pojišťoven. Jedná se o připojištění (nadstavbu) standardního pojištění v rámci cestovního pojištění, které si klienti sjednávají při cestách do zahraničí nebo i po ČR. Ve většině případů má

projít na článek

Havarijní pojištění srovnání a kalkulačka

Logickou cestou k nejlepšímu havarijnímu pojištění je srovnání nabídek, které jsou na trhu. Jaké jsou výhody a nevýhody online srovnávačů havarijního pojištění? A kde hledat kalkulačku pojištění? Poradíme, na co se zaměřit.

projít na článek

Další poskytovatelé cestovního pojištění

Vybrat vhodné cestovní pojištění může být pořádný oříšek. Vyrážíte na rodinnou dovolenou a rádi byste měli pojištění na děti zdarma? Nebo potřebujete krytí při provozování adrenalinových sportů?

projít na článek

Jak vybrat nejlevnější pojištění? Řešením je Pojištění.cz

Lámete si hlavu nad tím, které pojištění využít, aby pro vás bylo tím nejvýhodnějším a nejlevnějším? Už nemusíte. Srovnávač Pojištění.cz vám nabídne srovnání pojištění všech druhů a vy tak budete moci snadno využít to, které se vám bude zamlouvat.

projít na článek

Česká pojišťovna cestovní pojištění

Hledáte variabilní cestovní pojištění, které byste si mohli poskládat sami podle svých potřeb? Česká pojišťovna právě takové nabízí. Přečtěte si o jednotlivých variantách a zjistěte, jak na uzavření cestovního pojištění ušetřit.

projít na článek