Srovnání elektrokoloběžek zn. Eljet + tipy k výběru a údržbě

Stále větší oblibě se v současné době těší jednoduché a nenáročné (i co do údržby) dopravní prostředky, které dělají lidi nezávislé na veřejné dopravě a umožňují jim jízdu prakticky kdekoli. Jedná se o elektrokoloběžky.

projít na článek

Mistrovství světa superbiků - Imola - 14.7.2023

Zapůjčili jsme zdarma elektromotorku Racceway City a elektrickou koloběžku Eljet do depa stáje jezdce Olivera Königa.

projít na článek

Srovnání bateriových světel společnosti Photoneurope

Připravil jsem pro vás krátké srovnání 2 modelů bateriových světel společnosti  Photoneurope  HD610 a HD600. Doufám, že vám toto video pomůže při vašem výběru. Příspěvek Srovnání bateriových světel společnosti Photoneurope pochází z Business portr

projít na článek

Co je třeba zvážit při výběru mikroskopů pro studenty SŠ?

Při výběru mikroskopů pro studenty SŠ je dobré zvážit obdobné věci, jako u výběru přístrojů pro žáky ZŠ, pouze s tím rozdílem, že v této kategorii jsou již všechny modely vybaveny nejen hrubým, ale i jemným ostřením.

projít na článek

Přinášíme první srovnání penzijních společností

Penzijní reforma 2013 je definitivní realitou a Asociace penzijních fondů zveřejnila první srovnání penzijních společností. Je velmi zajímavé, jakým způsobem se prosazují nové penzijní společnosti na úkor ostřílených penzijních společností. Ve srovnání dů

projít na článek

Redakční tipy sprej na roušky Free

Žena aktuálně redakční tipy na červen přečíst zde The post Redakční tipy sprej na roušky Free appeared first on KANTU | Uplift your spirit.

projít na článek