Stahovači filmů v problémech. Alternativy Ulož.to jsou blokovány, úložiště hledají fígle

Asociace komerčních televizí si připisuje další výhru v boji proti internetovému pirátství. Velcí poskytovatelé internetu byli soudem donuceni blokovat alternativy k populárnímu serveru Ulož.to. Po zablokování datoid.cz se na černé listině ocitl i eDisk.cz a web sledujteto.cz.

projít na článek

NAS úložiště

Zkratka NAS označuje spojení Network Attached Storage. Jedná se tedy o datové úložiště  vybavené jedním čí více sloty pro vložení pevných disků, na které je možné zapisovat a číst data v rámci místní sítě LAN, případě vzdáleným přístupem odkudkoliv z Inte

projít na článek

Nikdy neříkej o svých problémech cizím lidem!

Nikdy neříkej o svých problémech cizím lidem! 20% to nezajímá a 80% se bude z toho radovat, že je máš. The post Nikdy neříkej o svých problémech cizím lidem! first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek

Rostlinná budoucnost? Nové alternativy na vaření a ke šlehání

Společnost Upfield, světový lídr v oblasti rostlinných potravin, uvádí na český trh novinku – rostlinné alternativy Rama Crema 15%, k vaření polévek nebo do omáček a Rama Crema 31% ke šlehání a do dezertů.

projít na článek

NEVIDITELNÉ KRAJINY

INVISIBLE LANDSCAPES (režie Ivo Bystřičan) prom t n filmu a beseda s režis rem filmu Ivo Bystřičanen a členy fyield Zdroj

projít na článek

Police x Bullet Train

Film “Bullet Train”  Ve filmu Bullet Train hraje hlavní roli herec Brad Pitt, který ve filmu nosí brýle Police Origins Bullet. Tyto brýle budou mít také „roli“ ve filmu.

projít na článek