Stahovací prádlo dodá sebevědomí

Modelky, které se živí ukazováním svého dokonalého těla, si určitě musejí ledacos odepřít. Podle toho také někdy vypadají. Zato ale nemají problém s tím, že by se jim ve večerních šatech ukázal nějaký ten „špíček“. My ostatní, co se rády dobře najíme, musíme čas od času tento nepříjemný problém řešit. A jako záchranné lano je tu pro nás stahovací prádlo. Není sice dokonale pohodlné, ale co bychom neudělaly proto, abychom vypadaly co nejlépe. Proto, ženy, nezoufejme a vydejme se společně koupit to správné prádlo, do kterého ty naše přebytky uzavřeme (alespoň pro ten jeden večer). Základem je výběr správné velikosti.          Je určitě pohodlnější nakupovat na internetu, ale tentokrát by se spíše vyplatilo navštívit nějaký ten kamenný obchod a prádlo si vyzkoušet a osahat.          Jestliže byste si koupily prádlo příliš velké, asi byste v něm nic neschovaly.          A příliš malé prádlo by vám prokázalo přímo medvědí službu. ·        Vše by vylezlo někde jinde. Kdy není vhodné pořizovat si stahovací spodní prádlo? ·        Pokud trpíte na vysoký krevní tlak, tak raději přes bříško tohoto pomocníka štíhlé linie vynechte.          Mohlo by se vám udělat nevolno.  ·        Také není vhodné nosit toto prádlo denně. Spíše jen výjimečně.          A to i přesto, že to bude svádět. Která z nás by nechtěla být dokonalá každý den. NA CO SI DÁT POZOR Až budete prádlo vybírat, prohlédněte si ho, jestli je bezešvé. Raději si nějakou korunu připlaťte a pořiďte si tuto variantu. Švy by mohly být pod šaty vidět a působit nehezky. SPRÁVNÉ BODY Pokud vyberete tu správnou velikost stahovacích body, můžete si zmenšit velikost až o dvě čísla. Což je naprosto úžasné. Vaše postava bude vypadat jako před lety, kdy byla ještě osobní váha vaší přítelkyní. Stahovací body se směle může nosit i pod upnutými šaty. Tak vám přeji hezký večer a ať jste na každé slavnosti ta nejúžasnější.     Článek Stahovací prádlo dodá sebevědomí se nejdříve objevil na Hellp.

  • Web: Hellp
  • Aktualizace: 10.6.2024
projít na článek

Stahovací páska 140-170mm

Stahovací pásky zajišťují jednoduché a rychlé připojení, stáhnutí flexi roury. Kompatibilní se všemi typy flex, vyrobeno z nerez galvanizované oceli.

projít na článek

Stahovací páska 110-130mm

Stahovací pásky zajišťují jednoduché a rychlé připojení, stáhnutí flexi roury. Kompatibilní se všemi typy flex, vyrobeno z nerez galvanizované oceli.

projít na článek

Stahovací pásky 90-110mm

Stahovací pásky zajišťují jednoduché a rychlé připojení - stáhnutí flexi roury k ventilátoru nebo filtru. Kompatibilní se všemi typy flex, vyrobeno z nerez galvanizované oceli, velká pevnost.

projít na článek

Lenor 4 l

Dlouhotrvající svěžest je zajištěna unikátní technologií Lenoru, která působí na bázi mikrokapslí, uvolňující vůni postupně, takže si prádlo ošetřené v Lenoru uchovává svou svěží vůni po mnoho dní. Lenor dodá vašemu prádlu měkkost, takže bude velice příje

projít na článek

Co na sebe dospod?

Dívky to řeší od puberty a někdy už i dříve. Jaké kalhotky a jakou podprsenku si nejlépe obléknout. Aby nebyly vidět švy, aby nečouhala ramínka, aby neprosvítala pod šaty nebo naopak prosvítala, případně dokonce vykukovala, když už byla tak drahá. Mění

projít na článek