Stále fit

V tomto náročném období života ženy je náš metabolismus zkrátka pomalejší. Ale pozor dámy, nic není ztraceno. I v této době lze přibírání účinně čelit. Není to nic jednoduchého, ale je to možné. Musíme se zaměřit na náš jídelníček a samozřejmě vhodný pohyb. Bez něj to nejde! Pokud si vybereme takový, který nás baví, a také u něj dlouho vydržíme, budeme fit, plné energie a budeme se cítit skvěle. Žádné povalování bez jídla Nápad vypustit pohyb a nejíst není opravdu vůbec vhodným řešením. Je to mnohými ženami vyzkoušeno a opravdu to nedopadá dobře. Jsme ve věku, kdy nám hrozí časté výkyvy nálad, úzkosti a často nás někdo hrozně štve! Na obalení nervů a vylepšení nálady je výborným lékem nějaká ta sladkost. Nejlépe čokoláda. To je také vyzkoušeno. Proč si ji tedy (občas!) nedopřát? Jenže taky je kalorická a potřebujeme tedy nějaké ty kalorie také účinně spalovat. Pokud nejsme zvyklé sportovat, nejlépe je začít prostě obyčejnou chůzí. Chodíme co nejvíce pěšky, nevyhýbáme se schodům! Například i na nákupech v obchodních domech se toho dá nachodit, když vynecháme výtahy a eskalátory! Brzy si zvykneme a častá svižná chůze nám bude připadat naprosto přirozená. Co dál? Když zvládneme chůzi, můžeme na pohybu přidávat. Nejvíce se toho spálí při nenáročné aktivitě, kdy se naše tepová frekvence dostane asi na 110 až 130 úderů za minutu. Každý to má ovšem trochu jinak, je to dost individuální záležitost. Obecně lze doporučit, že správné hodnoty tepovky dosáhneme, když si při pohybu zvládneme i povídat. Proto je vhodné sportovat s kamarádkou! Pokud nebudeme moci popadnout dech, ubereme na intenzitě pohybu. Je potřeba své tělo poslouchat. Když zvolíme vhodný sport, budeme odbourávat tukové polštářky účinně. Dobrou volbou jsou sporty vytrvalostní. Běh, plavání cyklistika. Můžeme zkusit třeba nordic walking nebo aerobik ve vodě. Turistika je také výborná, na výlet můžeme vzít celou rodinku! Vyhráno mají ty z nás, co jsou paničkami akčního pejska. Svižné dlouhé procházky je jistě neminou! Musíme stále mít na paměti, že když si vybereme nějaký sport, je potřeba se mu věnovat pravidelně. Jen tak to má smysl! Když si vybudujeme dostatek svalové hmoty, bude naše tělo tuk více spalovat! Článek Stále fit se nejdříve objevil na Inovac.

  • Web: Inovac
  • Aktualizace: 7.7.2023
projít na článek

Česko stále na vlně investičního zájmu

Investiční apetit v České republice stále roste. Jen v roce 2016 se prodalo 288 firem za rekordních 251 miliard korun. Většina peněz protekla uvnitř českých hranic a jen minimum směrovalo ven. Mohla za to nejen oslabená koruna, ale i další vlivy.

projít na článek

Video: Co vás zachrání, když od vás zákazníci požadují stále nižší a nižší cenu

Požadují od vás zákazníci stále nižší a nižší cenu a nevíte už, jak se ubránit? Toto video vysvětluje, jak se neustálému snižování cen vyhnout. Ale jak současně přimět zákazníky, aby si vybrali právě vaši službu nebo produkt Požadují od vás zákazníci st

projít na článek

Získejte rekvalifikaci v IT na VŠB – Technická univerzita Ostrava

Na českém pracovním trhu chybí podle některých odborníků až 20 tisíc kvalifikovaných IT specialistů. Nůžky mezi poptávkou a nabídkou se však v této oblasti díky ekonomickému oživení stále rozevírají. Význam IT oboru do budoucna navíc poroste se stále se r

projít na článek

Macík s posádkou stále drží celkové první místo

Ani v deváté etapě nedošlo na vedoucí pozici v celkovém pořadí ke změně. Martin Macík Jr., František Tomášek a David Švanda si v deváté etapě vyjeli druhé místo a zůstávají stále ve vedení kategorie kamionů.

projít na článek

Impulsní sváření má stále více využití

Technologie impulsního sváření nabízí možnosti pevných spojů tam, kde nemůžete využít ultrazvuk a nebo vysokofrekvenční sváření. The post Impulsní sváření má stále více využití first appeared on TP-T.CZ.

projít na článek