Stále více hudebních videoklipů se točí iPhonem. Nyní i Stupid Love od Lady Gaga

Popová diva Lady Gaga vydala nový song Stupid Love, ke kterému hned uveřejnila i videoklip. Ten byl celý natáčen iPhonem 11 Pro. Pokud byste tuto informaci neměli, jistě by vás během sledování klipu do očí nic necvrnklo. Ono je upřímně řečeno, i když to víte, na žádný nedostatek nenarazíte. Klip je poměrně náročný, patřičně rozjuchaný a jistě s ním bylo mnoho práce. Minimálně kvůli efektnímu pozadí byl také pravděpodobně natáčen před zeleným plátnem. “STUPID LOVE” 9 HOURS #LG6 #ShotOniPhone pic.twitter.com/ZMdoy3jGDG Lady Gaga (@ladygaga) February 27, 2020 Ještě před uveřejněním samotného videa přidala Lady Gaga na sociální síť Twitter příspěvek s ukázkou z klipu, který obsahuje hashtag #ShotOniPhone (a také #LG6, který ale neznačí žádný telefon značky LG, nýbrž šesté studiové album zpěvačky). Apple na to reagoval vydáním minutového videa, které právě do série Shot on iPhone spadá. https://youtu.be/oXaB6gULBf8 Toto video však neukazuje žádné zákulisí natáčení a soustředí se jen na ukázky z klipu. Na závěr se také dozvíme, že video bylo natáčeno v aplikaci FiLMiC Pro, že byl použitý další hardware a že bylo video profesionálně upraveno. Dá se tedy říci, že iPhone byl dokonale stabilizován, možná byl osazen i nějakými přídavnými objektivy a stál za ním patřičný profík. Co to znamená? Že by takový videoklip natočil i jakýkoli jiný telefon. Ostatně víme, že hudební videoklip šel natočit už na iPhonu 5. Lady Gaga ale průkopnicí v natáčení hudebních klipů telefonem není. Selena Gomez na podzim loňského roku vydala píseň Lose to Love Me, které bylo doprovozeno vizuálem pocházejícím také z iPhonu. K tomuto videu pak Apple vydal i doprovodný snímek Behind the Scenes, který alespoň trochu nahlíží do zákulisí natáčení.

projít na článek

Can We Love The Love?

Už jste slyšeli? Can We Love The Love? [jwplayer mediaid=306]

projít na článek

NANA, PRAHA

Hi gentlemen! I am a new courtesan in PRAGUE, willing to please and tease for as long as you book me for! :)) Would you like me to be your companion for the night then message me right now! :)) There is no time to be wasted :) I enjoy sex, dirty t

projít na článek

Na co se dívat na Youtube?

YouTube je sociální síť fungující už více než deset let. Během své existence si získala popularitu mnoha a mnoha uživatelů všech věkových kategorií. Díky svému obsahu, který cílí na široký okruh uživatelů, jeho popularita stále roste a roste. Na YoTube na

projít na článek

Apple uveřejnil další dokument ze série Shot on iPhone. Lady Misaki je trochu zvláštní náklaďák

Tradice složitě dekorovaných nákladních automobilů je v Japonsku známá již po dlouhá léta. Apple se jí nyní věnuje v dokumentu ze série Shot on iPhone. Tuzemští „tuningáři“ nejsou pro Apple asi moc zajímaví, a tak natočil mini dokument o těch japonských.

projít na článek

KONCERT HUDEBNÍCH KROUŽKŮ

Srdečně Vás zveme na koncert hudebních kroužků naší školy. Akce se uskuteční dne 13. května 2024 v 16.00, budova Matiční 5 - hudebna (1. patro). Těšíme se na Vás!

projít na článek