Staň se

V parku na lavičce sedí muž a na klíně má malý tenisový kurt, kde trpaslíčci hrají turnaj. Jiný pán to sleduje a se zaujetím se ptá, kde k tomu unikátu přišel. Támhle od toho kouzelného dědečka, ukáže, nabídl mi splnit jedno přání. Pán dohoní dědečka: Prosím, mohl byste mi vykouzlit pytel doláčů? Staň se., luskne dědeček prstem a zmizí. Před pánem se objeví pytel, rozevře ho a nevěří vlastním očím. Vrátí se na lavičku a člověku s tenisem si stěžuje: On je snad hluchej! Chtěl jsem doláče a vyčaroval mi koláče! No jasně, že je. Myslíte, žá já jsem chtěl třiceticentimetrovej tenis?!The post Staň se first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Staň se šoférem autobusu!

The post Staň se šoférem autobusu! first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Příběh cool kočky

Staň se spoluautorem cool příběhu, který se stane legendárním. Tahle kočka musí zachránit své království před nepřáteli. Pomůžeš jí?

projít na článek

Příšerky proti příšerkám

Staň se na chvíli modrou příšerkou a vystrkej všechny červené obludy pryč z herní obrazovky. Dej si pozor, abys přitom nevypadl sám. Ve hře na tebe čeká celkem 45 úrovní, které jsou čím dále tím těžší.

projít na článek

Scania Super Roadshow

Scania je v portfoliu KPA ONE poměrně kr tkou dobu. O to vět radost jsme měli z spě n realizace roadshow propaguj c nov sporn pohonn stroj n kladn ch vozidela a tahačů s př značn m n zvem Super. 3 evropsk země, 11 prezentačn ch dnů, 3299 najet

projít na článek

Zahájení provozu dotřiďovací linky SAKO Brno

M me za sebou netradičn akci na kl č pro městskou společnost SAKO Brno: zah jen provozu dotřiďovac linky plastov ho odpadu. Slavnostn ud lost byla z realizačn ho hlediska unik tn svou netradičn lokalitou, kde během p r hodin vystř d bal ky nev bně

projít na článek