Stání Svátek

Ve středu 28. září bude z důvodu státního svátku vzorkovna kuchyní a nábytku uzavřena.

projít na článek

Handbag Day – svátek všech milovnic kabelek existuje!

Milé dámy, patříte-li k milovnicím kabelek, tak pro vás máme skvělou zprávu. Vaše vášeň pro kabelky má i svůj svátek. Handbag Day se slaví každoročně 10. října. Svátek vznikl v roce 2013, iniciátorem jeho vzniku byl módní blog Purseblog.

projít na článek

Noste eco-friendly doplňky nejen v Den Země! Které to jsou?

22.4. se již tradičně slaví Den Země. Jedná se o mezinárodní svátek upozorňující na znečišťování životního prostředí, jehož kořeny sahají do roku 1969. Tehdy s myšlenkou slavit tento svátek přišel americký senátor Gaylord Nelson. První oslava Dne Země se

projít na článek

Kdo má svátek na Štědrý den? Adam s Evou!

Některým z nás vychází svátek na 24. prosince. Jejich jmeniny bývají bohužel kvůli Štědrému dni poněkud upozaděny. Jde o Adama a Evu. Pokud jim k svátku popřejete, velmi je tím potěšíte.

projít na článek

Oslavte s námi Valentýn - nová sekce valentýnských triček se slevami

Svátek svatého Valentýna se u nás každoročně slaví 14. února. Jedná se o svátek lásky, kdy si zamilovaní tradičně posílají dárky, květiny a dopisy. Tradičním valentýnským symbolem je srdce, jakožto symbol lásky. ...

projít na článek

Máte v rodině Vaška či Václavku? Překvapte je praktickým dárkem. Jejich svátek je už za dveřmi!

28. září slaví svůj svátek muži jménem Václav. Jde o jméno slovanského původu. Znamená slavnější, více slavný. Nejvýznamnějším a nejstarším nositelem tohoto jména byl český kníže svátý Václav.

projít na článek