Staré pohlednice s velkým překvapením

Je to už hodně dlouho, co jsem učila svou tehdy malou ovčačku Ívy první stopy. Vybrala jsem loučku blízko silnice, aby to měla těžší, vzala obě feny a vydali jsme se nad Chocerady. Loučka byla nad velkým smetištěm, dnes tam stojí autoservis a vypadá to tam mnohem lépe. A právě tam mne čekalo neobvyklé překvapení.

projít na článek

Jak navrhovat pohlednice online?

Slavíte výročí založení vaší firmy, otevíráte novou pobočku, rádi byste svým zákazníkům poděkovali? Vytvořte pro svou firmu originální tematické pohlednice. The post Jak navrhovat pohlednice online? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Multifunkční vánoční dárek a balení s překvapením

Příspěvek Multifunkční vánoční dárek a balení s překvapením pochází z Reklamní předměty | Silic Média s.r.o.

projít na článek

Staré píšťalky pro psy - nálezy p. Jana Kočího

Ani o tahle umělecká dílka vás Hačmor rozhodně neošidí. Opět je na co koukat a my moc děkujem p. Kočímu za dodané fotografie jeho sbírky.  Když jsem článek připravovala, netušila jsem, jak staré píšťalky vlastně jsou a odkdy je lidstvo začlo používat.

projít na článek

Svařování je velkým tématem pro všechny majitele zámečnických firem. Jak na něj?

Hledáte profesionální zakázkové svařování kovů, CNC dělení plechů laserem a výrobu klempířských produktů? Inspirujte se. The post Svařování je velkým tématem pro všechny majitele zámečnických firem. Jak na něj? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Jaký záchod je nejlepší, velká anketa Krize v ČR!

Téma konání malé i velké potřeby je pravděpodobně stejně staré, jako lidstvo samo a i dnes je stále aktuální! Nepočítáme-li velmi malé děti, velmi staré lidi, osoby upoutané na nemocniční lůžko nebo obyvatele rozvojových zemí, na záchod musíme všichni. Má

projít na článek