Stavební úpravy jsou v plném produ

Štukujeme, malujeme, natíráme, vrtáme, brousíme, čistíme, montujeme.. a ráno zase nanovo.

projít na článek

Rok 2021

12.1.2021 Přístřešek rozšíření montáž střešních trámků (14 hod) 14.1.2021 Přístřešek rozšíření montáž střešních trámků (14 hod) 26.1.2021 Přístřešek rozšíření montáž půdních trámků (12,5 hod) 2.2.2021 Přístřešek rozšíření montáž půdních trámků, rá

projít na článek

Fotografie v plném rozlišení

Kdo by měl zájem, tak zde si může prohlédnout fotografii v plném rozlišení. Časem přibudou další. The post Fotografie v plném rozlišení appeared first on Petr Fiala | Fotografie.

projít na článek

Stavební řízení

Dokumentace k žádosti o stavební povolení, nebo též dokumentace pro stavební řízení (dále jen DSP) je nezbytnou přílohou pro podání žádosti o stavební povolení, které vydává místně příslušný stavební úřad.

projít na článek

JARNÍ TOMBOLA je v plném proudu

JARNÍ TOMBOLA v KAJOT INTACTO je plném proudu. Máme za sebou první slosování o 50 000 Kč, které proběhlo 14.4. na všech zúčastněných provozovnách. Na další slosování se můžete těšit už 28.4. Těšíme se na vás a přejeme vám mnoho štěstí ve hře!

projít na článek

Stavební veletrhy Brno

Přijďte za námi na výstavu Stavební veletrhy Brno, která se koná ve dnech 26.-29.4. 2017 na brněnském výstavišti. http://www.bvv.cz/stavebni-veletrhy-brno/ http://www.bvv.cz/stavebni-veletrhy-brno/vstupenky-parkovani/ Nás stánek se nachází v pavilonu P.

projít na článek