Stavební úpravy RD, Kavárna abyt Čejetice

.fusion-gallery-8 .fusion-gallery-image {border:0px solid #f6f6f6;} Zpět na všechny reference The post Stavební úpravy RD, Kavárna a byt Čejetice appeared first on STASYPRO CZ s. r. o..

projít na článek

Stavební úpravy historického objektu Kosmonosy

.fusion-gallery-1 .fusion-gallery-image {border:0px solid #f6f6f6;} Zpět na všechny reference The post Stavební úpravy historického objektu Kosmonosy appeared first on STASYPRO CZ s. r. o..

projít na článek

Novela stavebního zákona: Povede se zachování stavebních úřadů v místě a přinese požadované zjednodušení?

Novela nového stavebního zákona má za sebou projednávání v prvním čtení v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR. Cílem předkládané úpravy je změnit nový stavební zákon tak, aby nevznikaly nové státní úřady a bylo zajištěno rychlé, jednoduché, transparentní a

projít na článek

Stavební úpravy objektu na ul. Nádražní

Komerční objekt na ulici Nádražní v Ostravě projde stavebními úpravami. Objekt se nachází ještě v katastru Moravské Ostravy.

projít na článek

Stavební dělník

Stabilní firma s působením po cele ČR, zabývající se opravami památek, hledá spolupracovníky kteří chtějí poznat zajímavá místa na pozici stavební dělník. Buďte bez obav vše vás naučíme. Pozadavky: chuť pracovat ŘP skupiny B V případě zájmu nás kontaktujt

projít na článek

Stavební veletrh Brno 2023

Vážení obchodní partneři, rádi bychom Vás pozvali na Stavební veletrh Brno, který se uskuteční od 2. do 4. března 2023. StatiCAL, výrobce helikálních výztuží a mikropilot pro opravy staticky poškozených staveb, se na tomto veletrhu bude prezentovat.

projít na článek