Stěhovací náklaďáček / kancelářský stojan na tužky, dřevěná hračka

Dřevěné nákladní skříňové autíčko pro použít i na tužky pracovního stolu Pevná hračka pro děti vel. 180 x 80 x 80cm, nebo i tzv. tužkovník použitelný jako originální a praktický firemní a propagační dárek pro přepravní společnosti. Profesionální provedení dárkového boxu o velikosti 40x14x15 cm umocňuje nádherný zážitek z precizně vyrobených dřevěných modelů/hraček. Vnitřní grafická vložka krabice je konstruována rovněž jako krásné barevné podium, které výborně poslouží pro další dětské hry klukům i holčičkám. Reklamní a propagační předměty v netradiční a originálním provedení. Krásné hračky ocení pro děti i vedoucí pracovníky firem. Autor a majitel fotografií: firma Soly Europe s.r.o. Další užívání fotografií jen se souhlasem vlastníka.

projít na článek

Stojan na tužky, nákladní auto, dřevěná hračka

Hračka nákladní autíčko - stojan Nákladní auto s vyvrtanými otvory pro propisky/tužky. Ideální hračka pro dítě a později školáka. Památka na celý život, možno přikoupit gravírované věnování.

projít na článek

Dřevěná zvedací plošina, dřevěné hračky

Otočná dřevěná zvedací plošina dřevěná hračka dopravní prostředky Velmi zajímavá hračka. Bude se určitě odlišovat od všech ostatních hračke. Je to šikovně vymyšlené zařízení pro kluky.

projít na článek

Dřevěná mašinka s vagónky, dřevěné hračky

Mašinka s přípojnými vagónky železniční hračka ze dřeva Pohyblivá dřevěná úzkokolejka má odpojitelý vagón. Možno přikoupit další vagony. Jemná česká práce a výsledkem je odolná hračka z tvrdého dřeva. Neváhejte, je to hračka na generace. VĚNOVÁNÍ SE OBJ

projít na článek

Americká helikoptéra - Apache, dřevěná hračka

Dřevěná hračka bojový vrtulník vojenská helikoptéra - Apache vrtule helikoptéry se celá otáčí rozměr 310 x 160 x 110 mm

projít na článek

Autičko a stěhovák, dřevěné hračky.

Stěhovací auto a stojánek na tužky praktická hračka Parádní rychlá závodníčka + nákladní stěhovák, který slouží později dětem i jako skvělý držák propisek a tužek v na psacím stole potěší jako dárek v krásném panorama balení trojnásob. VĚNOVÁNÍ SE OBJED

projít na článek