Štětec Ebelin z DM drogerie recenze a fotky

Hezký den přeji. Také jste si všimli toho, že některé značky kosmetických štětců, šly s kvalitou dost dolů? Štětce, za které bychom před deseti lety vraždily, mi dneska přijdou na tak nízké úrovni, že jsem z toho až lehce v šoku. A jelikož jsem si nedávno udělala radost v DM drogerii štětcem od značky Ebelin, která naopak vždy patřila mezi takové ty levnější a ne příliš kvalitní, rozhodla jsem se, že vám na něj udělám recenzi. Jak to dopadlo? No, budete se divit Jak vidíte, zvolila jsem štětec na obličej. Konkrétně uvádí, že je určen na make-up, ale my už dávno víme, že téměř každý štětec je multifunkční a lze ho využít na více oblastí v obličeji:) Já makeup moc nepoužívám, takže mně zaujal spíše na aplikaci bronzeru, tvářenky.. Tvar je opravdu velmi zajímavý. Štětec je oválný a okraje jsou lehce do špičky. Z každé strany je navíc lehce vykrojený, jinak řečeno má takovou malou prohlubeň, díky které pak uprostřed vzniká taková tupější hrana. Opravdu netradiční tvarování, díky kterému jsem ve štětci na první pohled viděla spoustu využití a nespletla jsem se. Než vám popíšu, na co vše štětec používám, mrkněme se ještě na kvalitu. Je opravdu zvláštní, že značky, které vždy byly proslulé svou top kvalitou, jsou na tom dneska hůře a naopak značka Ebelin na kvalitě zapracovala a rozhodně bych jejich štětce aktuálně neřadila mezi nějaké průměrně nebo dokonce nižší kvalitu, naopak. Štětec stojí bez mála sto korun. Za tu dostanete nejen dokonale jemný chlup (umělé vlákno), dostatečně huňatý tvar, ale navíc i pěkný design a opravdu kvalitní zpracování rukojeti. Vážně jsem mile překvapena z toho, jak moc šla značka Ebelin s kvalitou nahoru. A teď konečně k tomu, na co štětec používám a na co by i vám mohl dle mého názoru vyhovovat. Jsem si velmi dobře vědoma toho, že spousta žen není jako já a nepotřebuje stopadesátšest štětců:) Mnohým stačí jeden, který využijí na aplikaci více produktů. Pokud patříte do této kategorie, tak právě pro vás je tento štětec určen. Používá se skvěle na make-up, díky dostatečně hustotě a kratšímu chlupu, ho snadno rozetřete i zapracujete. Délka a hustota těch štětinek je hrozně moc důležitá pro funkčnost štětce a tady je to tip top. Skvělý je na konturování, jak pudrové, tak i při použití krémových produktů. Stejně tak je super na aplikaci tvářenky. Tento tvar se jen tak u štětců nevidí a za mě ho vymyslel, s trochou nadsázky, někdo geniální. Štětec se totiž perfektně přizpůsobí dokonce i oblasti pod očima, tudíž ho využívám i na aplikaci korektoru, když zakrývám kruhy pod očima. Štětec je rozhodně multifunkční, což je za tu cenu naprosto super zjištění, k tomu navíc ta hebkost, vlákno nepelichá, kvalita materiálu bezvadná, nemám absolutně co vytknout!:) The post Štětec Ebelin z DM drogerie recenze a fotky first appeared on ILoveMakeUp.

projít na článek

První recenze Rozhledny

První recenze alba Rozhledna vyšla 29. června v MF DNES, nyní je dostupná i na serveru iDNES zde . Autorem recenze je Ondřej Bezr.

projít na článek

Nové fotky

Spokojení majitelé nám zaslali další fotky svých pergol :-) děkujeme

projít na článek

Recenze Niceboy VEGA 6

Recenze Niceboy VEGA 6 Akční kamera Niceboy VEGA 6 je zástupce outdoorových kamer střední třídy. Natáčí reálná 4K videa, má pokročilou EIS stabilizaci a dálkový ovladač v podobě hodinek. Nejdůležitější parametry Rozlišení videa 4K 30 FPS (nativně)2K 30 FP

projít na článek

Recenze Niceboy VEGA 5 fun

Recenze Niceboy VEGA 5 fun Akční kamera Niceboy VEGA 5 fun je zástupce outdoorových kamer nižší třídy. Za nízkou cenu přináší několik vychytávek, které jsou doménou modelů vyšší třídy, jako je například dálkové ovládání, skutečné 1080p (interpolované 4K)

projít na článek

Fotky z Potulného dělníka

Fotky z pátečního dne festivalu Potulný dělník si můžete díky Kubovi prohlédnout zde: http://kubao.rajce.idnes.cz/POTULNY_DELNIK_BRNO_-_TUNER_17.4./

projít na článek