Stezka odvahy 23.7.

The post Stezka odvahy 23.7. first appeared on campingfrymburk.cz.

projít na článek

Stezka korunami stromů

Na stezce dlouhé 675 metrů naleznete kromě jedinečné vyhlídky ze 40 metrové věže i spoustu dobrodružství. Vrcholným zážitkem je tobogán v celkové délce 52 metrů.

projít na článek

Naučná stezka Horní Blatná Vlčí jámy

Naučnou stezku Horní Blatná Vlčí jámy tvoří necelých 5 km dlouhý okruh uzavírající se v Horní Blatné. V průběhu stezky se návštěvníci mohou seznámit prostřednictvým sedmi informačních tabulí nejen s obcí Horní Blatná, ale i s přírodou a historií zdejší d

projít na článek

Česká obec Kuks: Stále je co objevovat

Malby Tance smrti, stezka vinohradem, replika původního divadla… To vše můžete najít v Kuksu, který – i díky nadšencům – zdaleka není jen proslulý hospitál a sochy Ctností a Neřestí.

projít na článek

Čína: Tibet, Hedvábná stezka, Zakázané město a mnohem víc

Poznejte nejvýznamnější a nejkrásnější památky daleké Číny! Tento poznávací zájezd vás zavede do Zakázaného města, k Terakotové armádě, na Velkou čínskou zeď, do Tibetu a dokonce se podíváte i k Mount Everestu!

projít na článek

Na Čantoryji lanovkou? Překvapivě snadné!

Každý trochu zdatný místní turista ji zná. Bájnou horu Čantoryji. Tradičním výchozím bodem je obec Nýdek. Odtud vede na Čantoryji Rytířská naučná stezka a na Čantoryji nekončí, ale tvoří okruh vracející...

projít na článek