Stolařství Pavliš Výroba nábytku

Zaměření Proto, aby představy o vybavení vašeho interiéru dopadly co nejlépe: přijedeme zaměříme vše řešíme přímo na místě Návrh V rámci Vaší zakázky u naší firmy, je samozřejmostí, vytvoření návrhu pomocí 3D vizualizace . Realizace Vaši objednávku vyrobíme a namontujeme s největší pečlivostí, tak aby jste byli s naší prací pokud možno maximálně spokojeni. Kontakt Provozovna: Raková, Zádveřice Raková, Vizovice 763 12Jaroslav Pavliš IČ : 66830532DIČ : CZ7603073071Mail: [email protected].: 739 052 792Web: www.stolarstvipavlis.cz Galerie z aktuálních referencí Článek Stolařství Pavliš Výroba nábytku se nejdříve objevil na Horní Podřevnicko.

projít na článek

AKČNÍ VÝPRODEJ NÁBYTKU KOMFORT

 VÝPRODEJOVÝ LETÁK NÁBYTKU platný do 15.2.2022 !!!! The post AKČNÍ VÝPRODEJ NÁBYTKU KOMFORT appeared first on Nábytek Iveli.

projít na článek

AKČNÍ leták nábytku

Platnost letáku do 10.10.2021 The post AKČNÍ leták nábytku appeared first on Nábytek Iveli.

projít na článek

Jak na dřevěné podlahy

Povrchová úprava dřeva v interiérech domů, včetně nábytku, bývá nejčastěji provedena různými laky, nebo dnes již také hojně oleji. Laky bývají většinou transparentní. K povrchové úpravě nábytku se také často používají krycí laky. V průběhu užívání dochází

projít na článek

XYLADECOR ČISTIČ DŘEVA 0,5 l

Čistící prostředek na čistění starého, zašedlého zahradního nábytku z tvrdého dřeva na bázi alkoholu s oleji z pomeranče. Použití: K pravidelnému čištění dřevěného zahradního nábytku, upraveného i neupraveného. Výhody: Pomerančové oleje Balení:

projít na článek

Akční nabídka českého nábytku

The post Akční nabídka českého nábytku appeared first on Nábytek Iveli.

projít na článek