Střecha adřev. fasáda

.fusion-gallery-4 .fusion-gallery-image {border:0px solid #e2e2e2;} The post Střecha a dřev. fasáda appeared first on Tesařství Tůma.

projít na článek

Fasáda Kostelec

.fusion-gallery-9 .fusion-gallery-image {border:0px solid #e2e2e2;} The post Fasáda Kostelec appeared first on Tesařství Tůma.

projít na článek

Fasáda Holýšov

.fusion-gallery-10 .fusion-gallery-image {border:0px solid #e2e2e2;} The post Fasáda Holýšov appeared first on Tesařství Tůma.

projít na článek

Střecha Speciál Revue – podzim 2023 (25. 9.)

V podzimním vydání zpravodaje pro všechny moderní střechaře STŘECHA SPECIÁL revue se dočtete:Růst zelených střech v České republiceJak se vyvíjí trend zelených střech za poslední roky?Formát velký nebo malý?Dozvíte se, jak se rozdíly velko- a maloformátoý

projít na článek

BETONPRES

I když naše společnost za bezmála třicet let pořádně vyrostla, pořád se držíme stejných principů a hodnot. Nejdůležitější z nich je pro nás kvalita. Ta se v první řadě odráží v tom nejdůležitějším – našem výrobku a jeho životnosti. Chceme, aby váš rodinný

projít na článek

Nová střecha za jednu minutu

Obyvatelé rodinného domku se rozhodli pro novou střechu a co víc, natočili její výměnu na video. Jednodenní akci party pokrývačů můžete zkouknout v pouhé minutě.

projít na článek