STŘÍBRNÁ SKALICE CHATA SE ZAHRADOU

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi velmi hezkou, útulnou chatu k rekreaci nebo k trvalému bydlení v osadě Na Čapíku u Stříbrné Skalice. S dispozicí 3+1 o celkové ploše 77 m² včetně podsklepeného prostoru, který je nyní využíván jako dílna, technická část, sklad. Celková výměra vlastního pozemku 449 m², z toho zastavěná plocha chaty je 47 m² a užitná plocha chaty 61 m², podsklepený prostor o výměře 15 m². (Veškeré výměry a dispozici chaty uvidíte k náhledu na 3D půdorysech v prezentaci.) Jedná se o dřevěnou chatu s betonovým podsklepeným prostorem s číslem evidenčním, která je v udržovaném stavu a aktuálně je využívána k trvalému bydlení. V přízemí se nachází kuchyně, chodba, koupelna s vanou, samostatná toaleta, obývací pokoj. Z chodby se po schodech dostanete do obytného podkroví, kde se nachází ložnice, pokoj, který je v současnosti využíván jako šatna. Vytápění je řešeno: krbová kamna v obývacím pokoji a sálavý topný panel v chodbě jsou k dispozici americké kamna, koupelna topný žebřík, elektřina v mědi, plyn není, odvod odpadních vod je řešen vlastní betonovou jímkou, voda vlastní studna vrt 40 m, paní majitelka má k dispozici rozbory vody pitná voda. Zahrada je v udržovaném stavu o výměře 402 m², na které se nachází posezení terasa s markýzou a venkovním krbem, zahradní domeček na nářadí. Příjezdová cesta k chatě je dobře přístupná autem a parkování je možné na vlastním pozemku u chaty. Kdo má rád své soukromí a přírodu, je tato nemovitost vhodná právě pro Vás. Osada Čapík se nachází na velmi klidném místě, kde se nachází krásná příroda, ve svahu nad Sázavou. Výborná dopravní dostupnost do Prahy cca 30 35 minut autem. Vlakové spojení a autobusové spojení do Prahy přímo ze Stříbrné Skalice, kde také najdete veškerou občanskou vybavenost. ( CENA K JEDNÁNÍ) Ráda Vám poskytnu více informací a zařídím prohlídku. S pozdravem Monika Vlčková.Reality srdcemThe post STŘÍBRNÁ SKALICE – CHATA SE ZAHRADOU first appeared on ERA Reality.

projít na článek

RATAJE NAD SÁZAVOU CHATA se zahradou

Pozemek se zděnou útulnou chatou s dřevěným obložením, který je umístěný v extravilánu obce Rataje nad Sázavou v části chatové oblasti. V roce 1969 rodiče majitelky začali stavět. Pozemek je svažitý, terasovitý, osázený květinami, s prostorem na relaxaci,

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 145 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 175 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardně a moderně zařízenýbyt 2kk s vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 78 m2 v prvním nadzemním podlaží s vlastní 85 m2 zahradou a garážovým stáním.

projít na článek

Středová krytka alu kola Ø 50,5/53 mm, MSW (OZ), stříbrná, plast M598

Středové krytky kol MSW designed by OZ s logem MSW, průměr vnitřní 50,5 mm / 53,0 mm vnější. Barva stříbrná. SPECIFIKACE A – 53,0 mm (vnější průměr) B – 50,5 mm (vnitřní průměr) C – 2,0 mm (délka úchytu) Příspěvek Středová krytka alu kola Ø 50,5/53 mm, MS

projít na článek