Struny podzimu 2012Dramaturgie festivalu Struny podzimu se...

Struny podzimu 2012Dramaturgie festivalu Struny podzimu se vyznačuje otevřeností, důrazem na interpretační kvalitu i osobitým přístupem k tradičně vnímaným žánrům. Struny podzimu se snaží s jistým nadhledem zprostředkovat českému publiku téměř nezměrnou rozmanitost hudebního světa bez ohledu na vyjeté žánrové koleje.

projít na článek

Struny podzimu 2013Struny podzimu v nejlepší kondici… Deset...

Struny podzimu 2013Struny podzimu v nejlepší kondici… Deset koncertů letošního podzimu nabídne opět dobře umixovaný koktejl klasické hudby, jazzu a world music. Jako by festival chtěl každý novým ročníkem stvrdit hodnocení, které se před časem objevilo na

projít na článek

Aktualizace výrobního programu BMW na podzim 2018

Během podzimu 2018 zatraktivní nabídku výrobního programu BMW nové položky volitelné výbavy a další motory. Od listopadu rozšíří nabídku modelů BMW X1 a BMW X2 nov&

projít na článek

Astrologická předpověď počasí na říjen 2023

V říjnu 2023 si užijeme převážně chladného, větrného a slunečného podzimu, výjimkou je týden se státním svátkem, ten vytvoří protiváhu a přinese déšť.

projít na článek

Astrologická předpověď počasí na září 2024

Září 2024 se bude v první půli snažit chovat jako součást podzimu, bohužel až na poslední chvíli si vzpomene, že je také posledním kouskem léta.

projít na článek

Nová BMW X3 a BMW řady 6 Gran Turismo vstoupila do prodeje na českém trhu

Největší novinky BMW podzimu 2017 jsou k dispozici u BMW Autorizovaných dealerů. Dodávky nových vozů zahájeny.

projít na článek