Studentka 1. E byla odměněna Policií ČR

Být čestný a poctivý není samozřejmostí. A pokud se tak po nálezu finančního obnosu zachová žák školou povinný, udělá radost nejen šťastnému majiteli, ale i rodičům a škole, kterou navštěvuje.

projít na článek

Kyberprostor

Ve spolupráci s Městskou policii Třebíč byla pro první ročníky uspořádána preventivní hodina na téma “Kyberprostor”. Přednášející byla paní Bc. Zuzana Jančářová, preventista Městské policie Třebíč.

projít na článek

Eva tropí úspěchy

Eva Réznerová, studentka 5. E, byla oceněna za své úspěchy v různých soutěžích. Městský obvod Ostrava-Poruba každoročně oceňuje nejlepší žákyně a žáky. Cenu předávala starostka Lucie Baránková Vilamová a místostarosta Martin Tomášek.

projít na článek

Uctění památky obětí vražedného útoku

Jednotka sboru dobrovolných hasičů Vrčeň uctila v den státního smutku 23. prosince památku obětí vražedného střelce, který zabil na filosofické fakultě v Praze 14 lidí a dalších 24 zranil. Mezi zavražděnými byla i studentka Aneta Richterová, členka SDH Ve

projít na článek

Studentka francouzské třídy odchází studovat na lyceum Carnot do Dijonu

Emilie si splnila sen. Od prvního okamžiku, kdy uslyšela zpěvné tóny francouzštiny, věděla, že se jí jeden z nejkrásnějších jazyků světa stane osudným. Čím více pronikala do tajů nesnadných slůvek a spletité gramatiky, tím si byla ve svém přesvědčení jist

projít na článek

Bodujeme i mezi vysokoškoláky

Na Studentské vědecké konferenci ve francouzštině, kterou pořádala poslední březnový den Filozofická fakulta Ostravské univerzity, nás letos reprezentovala Eva Réznerová, studentka 5. E.

projít na článek