Studentské batohy Stil se stylem

Nejnovější přírůstky naší kolekce studentských batohů ze tří nových řad s názvem HIT, ORIGINAL a MODERN patří mezi kvalitní, ergonomicky tvarované odlehčené studentské batohy s 3D zádovým systémem. Na jejich vývoji se podílel celý náš tým!  Podíváte se na ně?

projít na článek

Prvky batohů Stil pro 2. stupeň

Studentské batohy jsou vhodné pro děti od 5. třídy. Jsou originální  a designově dokonalé, ale jsou zároveň vyrobeny pro správný vývoj páteře.

projít na článek

Fúze společností Helma 365, s.r.o. a Stil 365 s.r.o.

Proces, který započal v roce 2010, nyní vyvrcholí tím, že společnosti od 1. dubna 2023 vystupují společně jako Helma 365, s.r.o. Značka školních potřeb Stil bude zachována a to společně se značkami dalšího zboží z oblasti papírenského a dárkového balení.

projít na článek

Kvalita Stil batohů opět ověřena nezávislým testem

Stil je opět mezi těmi nejlepšími.Z odborného hodnocení s ohledem na zdraví dětí a kvalitu jsme jedni z nejlepších a na rozdíl od většiny ostatních nemáme žádnou negativní připomínku v sekci odborné hodnocení. Test byl zaměřený na ty body, kterých byste s

projít na článek

Publikované články seriál Studentské reflexe

Studentské reflexe: Jsme zavřeni podruhé doma, co je jinak? díl pátý Prostějovský deník Druhá vlna koronaviru uzavřela školy. Jak vnímají tuto situaci sami studenti středních škol si budete moci přečíst v rámci nového seriálu Studentské reflexe: Jsme za

projít na článek