Studium MBA a LL.M. nově na rok a půl

Často se ptáme našich studentů a následně absolventů, co jim při studiu vyhovuje a co bychom mohli dělat lépe. Často se opakuje argument, že by studenti uvítali studium intenzivnější a následně kratší. Této zpětné vazby si velmi ceníme a po důkladném zvážení jsme se rozhodli jít touto cestou. Studium MBA a LL.M. bude nově trvat 1,5 roku, studenti ale samozřejmě nepřijdou o žádnou látku. Věříme, že tato změna bude vyhovovat i našim novým studentům. The post Studium MBA a LL.M. nově na rok a půl appeared first on Veřejnosprávní vzdělávací institut, Strážnice.

projít na článek

Pomaturitní studium angličtiny a španělštiny 2018/19

Pomaturitní studium angličtiny a španělštiny 2018/19 Je stále více studentů maturantů, kteří se obávají výsledku maturit a kteří bohužel Článek Pomaturitní studium angličtiny a španělštiny 2018/19 se nejdříve objevil na Jazyková škola AMIGAS.

projít na článek

Dálkové studium

Ve školním roce 2020/2021 otvíráme pro zájemce 1. ročník dálkové formy studia obor Logistické a finanční služby. Přijď na den otevřených dveří, dozvíš se více! The post Dálkové studium first appeared on INFIS.

projít na článek

Projekt Integrace středoškoláků do výuky Fyziologie na Lékařské fakultě Ostravské univerzity

V tomto akademickém roce 2015/2016 odstartoval již třetí ročník úspěšného kurzu, ve kterém si studenti středních škol mohou vyzkoušet studium alespoň jednoho předmětu vysoké školy v „nultém“ ročníku. Smyslem programu je ověřit skutečných zájem a předpokla

projít na článek

Pomaturitní studium na nudu v Brně není čas

Nuda v Brně? Na to u nás není čas. Nuda v Brně kdysi bývala, ale ty doby jsou dávno pryč. Článek Pomaturitní studium na nudu v Brně není čas se nejdříve objevil na Jazyková škola AMIGAS.

projít na článek

zápis žáků

Základní umělecká škola Blatná J. P. Koubka 4 – 388 01 Blatná – tel.: 383 422 536 – e-mail: [email protected] vyhlašuje pro školní rok 2020/2021 ZÁPIS ŽÁKŮ hudební, výtvarný a taneční obor (v omezeném počtu)

projít na článek