Styly Nošení Kabelek: Praktický Průvodce

Styly nošení kabelek praktický průvodce Způsob, jakým nosíme své kabelky, může odrážet nejen náš osobní vkus, ale také praktické potřeby našeho každodenního života. Mezi tyto základní styly patří: crossbody, přes rameno nebo do ruky. Tyto styly nabízejí různé výhody a dokáží ozvláštnit každý outfit. V tomto článku se podíváme na tyto styly podrobněji: Crossbody kabelky: pohodlné a praktické Crossbody kabelky jsou oblíbeným kouskem pro ty, kteří chtějí mít volné ruce a zároveň jednoduchý přístup k věcem. Tento typ se vyznačuje dlouhým popruhem, který se přehazuje přes rameno a visí na opačné straně těla. Všechny popruhy u našich kabelek jsou nastavitelné, což umožňuje individuální přizpůsobení délky. Crossbody styl zajišťuje rovnoměrné rozložení váhy kabelky a minimalizuje zátěž na rameni, a proto je ideální volbou pro aktivní jedince, kteří chtějí pohodlí při nošení, ale zároveň být trendy. Kabelky přes rameno: všestranné a praktické Kabelky nošené přes rameno jsou velmi všestranné, a proto se hodí pro různé příležitosti. Mohou mít jeden nebo dva popruhy a nabízejí větší prostor pro uložení věcí. Od jednoduchých modelů jako je hobo bag až po shoperky, tento styl je vhodný pro ty, kdo potřebují mít všechny důležité věci po ruce. Kabelky do ruky: elegance v každém kousku Kabelky do ruky dodávají Vašemu outfitu dávku elegance a stylu. Tyto kabelky jsou obvykle menší a hodí se pro veškeré společenské události. Můžete je držet v ruce nebo je nosit na předloktí, což dodává do Vašeho vzhledu rafinovaný prvek. V našem e-shopu naleznete varianty s krátkými uchy nebo psaníčka, které budou dokonalým doplňkem nejen pro večerní události. Vybírejte dle svých potřeb Každý z těchto tří základních typů nošení kabelek – crossbody, přes rameno a do ruky nabízí jedinečné výhody a dokážou dokonale doplnit Váš outfit. Záleží pouze na Vašich potřebách a osobním vkusu, jaký styl si vyberete. Bez ohledu na to, zda jde o každodenní činnosti nebo zvláštní události, tyto styly vám umožní nést své věci s lehkostí a elegancí. The post Styly Nošení Kabelek: Praktický Průvodce appeared first on kabelka.cz.

projít na článek

Jaké existují typy kabelek? Kdy je nosit?

Existuje mnoho druhů kabelek, představíme si nejznámější z nich. Rovněž si poradíme, k jaké příležitosti je nejvhodnější jednotlivé typy kabelek nosit.

projít na článek

Znáte praktické druhy kabelek pro běžné nošení?

Kabelka je nezbytným módním doplňkem, bez něhož se neobejde žádná žena. Pro každou příležitost se hodí jiný druh kabelky. Na večírek můžete vyrazit s extravagantnějším kouskem, na ples či do divadla je vhodná menší elegantní kabelka či psaníčko. Ale jakou

projít na článek

Znáte druhy kabelek? 2

Minule jsme si představili dámská psaníčka. V dnešním díle se zaměříme na druhy kabelek vhodné zvláště na volný čas.

projít na článek

Muži vs. ženy – Co kdo nosí v kabelce? Jaký názor mají muži na ženské kabelky?

Pokud bychom hledali celkový součet druhů pánských kabelek na trhu a pak bychom sečetli nabídku všech kabelek dámských, jistě by vyhrála druhá kategorie. To protože mužům stačí jedna, dvě, maximálně tři tašky klidně na pár let. Žena zato potřebuje kabelek

projít na článek

Handbag Day – svátek všech milovnic kabelek existuje!

Milé dámy, patříte-li k milovnicím kabelek, tak pro vás máme skvělou zprávu. Vaše vášeň pro kabelky má i svůj svátek. Handbag Day se slaví každoročně 10. října. Svátek vznikl v roce 2013, iniciátorem jeho vzniku byl módní blog Purseblog.

projít na článek