SUBWAY DANCER FANTASTICKY TŘETÍ V DOSTIHOVÉM SVATOSTÁNKU

Neuvěřitelný zážitek nabídl českému divákovi v sobotu 20.10.2018 dostihový den v britském Ascotu.Vrcholem prestižního meetingu Champions Day, byl dostih Champions Stakes (Group 1, 2000m). Dotace 1 300 000 liber přilákala na start 8 zvučných jmen, v České republice ovšem vyvolávalo chvění jméno SUBWAY DANCER z rodinné tréninkové centrály Koplíkových. Trenér Zdeno Koplík valacha nasedlal bratru Radkovi, role ošetřovatelky a vodičky se ujala trenérova dcera Ingrid.

projít na článek

Fenomén Ospalý exceloval na svém prvním Ironmanovi

Tak tomuhle se říká premiéra z říše snů. Ostřílený český triatlonista Filip Ospalý se poprvé v životě postavil na start Ironmana a na Floridě předvedl fantastický výkon, který mu přinesl třetí místo a díky času 7:58:41 i nový český rekord.

projít na článek

Dostihy v Brně objektivem Lenky Sklenákové

Při zahájení nové sezóny na brněnském dostihovém závodišti rozhodně nemohla chybět ani fotografka Lenka Sklenáková.

projít na článek

Zahajovací dostihy v Pardubicích

Dostihová sezóna odstartovala 8.5. i na dostihovém závodišti v Pardubicích. >> Další snímky ve velké fotogalerii Lenky Sklenákové

projít na článek

Zlatý pohár Pardubice objektivem Lenky Sklenákové

Steeplechase o "Zlatý pohár předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR" byl vyvrcholením dostihového dne na pardubickém dostihovém závodišti v sobotu10.6.2017.

projít na článek

Pardubický Zlatý pohár ve fotografii podruhé.

Steeplechase o "Zlatý pohár předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR" na pardubickém dostihovém závodišti tentokrát jak jej viděla fotografka Kateřina Pavlíčková.

projít na článek