Sucho v Česku

Sucho v Česku Sucho zasáhlo podle dat projektu Intersucho drtivou většinu rozlohy ČR, na 20 procentech panuje dokonce extrémní sucho. Výrazně nižší, než jsou normální hodnoty, je jak půdní vlhkost, tak i průtok řek nebo zásoba podzemní vody. Suchem trpí až 90% Česka Největší podíl na nedostatku vody mají v posledních letech:zvýšené maximální letní teploty. Sucho a pokles hladiny řek v Česku tedy není způsoben tím, že neprší, ale tím, že se voda vinou vysokých teplot z krajiny vypařuje více a rychleji než v minulosti.nízké jarní tání sněhu po teplé zimě. Nejvíce sucho postihlo severozápadní, jižní a středovýchodní Čechy, nejméně jižní Moravu a Šumavu. Nedostatek vody se projevuje: v malém průtoku řek,v nízké půdní vlhkosti,v malé zásobě podzemní vody. Bližší informace naleznete zde. Jsme rodinná firma a vrtáme kvalitní studny na klíč pro naše spokojené klienty více jak 25 let. VŽDY PLATILO A PLATIT BUDE, ŽE NEJLEPŠÍ VODA JE Z VLASTNÍ STUDNĚ. Žádné papírování. Vše zařídíme za vás Bez zpracovaného projektu a získání stavebního povolení hrozí riziko zasypání vrtu z rozkazu vodoprávního úřadu. Bez projektu tedy nevrtáme a vy byste také neměli. O kompletní papírování se postaráme my, takže to budete mít úplně bez starostí. Stačí se těšit na vaši vlastní vodu.  Veškeré starosti s pořízením studny nechte na nás Vytvoříme projektovou dokumentaci Zajistíme hydrogeologický posudek Vyřídíme stavební a vodopávní povolení Určíme nejvhodnější místo pro vrtanou studnu Povolení odběru vody a kolaudace Vytvoříme projektovou dokumentaci Nezávazně poptat Článek Sucho v Česku se nejdříve objevil na Studnařství H&T.

projít na článek

Veřejné budovy ze dřeva přispívají k ochraně klimatu. Trend sílí i v Česku, brzdí jej ale legislativa

Výstavba dřevěných budov může zmírnit ekologické dopady stavebního průmyslu. V zahraničí je výstavba veřejných a průmyslových dřevostaveb rozvinutá. V Česku zatím pokulhává.

projít na článek

Digitalizace notářských úkonů: Moderní přístup v Česku

V dnešním rychlém digitálním světě se právní prostředí neustále mění a přizpůsobuje technologickému pokroku. Jedna z významných inovací posledních let v Česku spočívá vdigitalizaci notářských činností, která přinesla revoluci do tradičního procesu ověřová

projít na článek

Deviante Forgive Me Father 87 Nevěrnou Češku vzrušuje nebezpečí

The post Deviante Forgive Me Father 87 Nevěrnou Češku vzrušuje nebezpečí appeared first on Porno-České.cz.

projít na článek

Letos začíná velké vypínání televize. V DVB-T se nejdřív odmlčí Praha

Letos se budou vypínat první vysílače, které šíří signál první generace digitálního pozemního televizního vysílání, které je známé pod zkratkou DVB-T. První test vysílání DVB-T byl v Česku spuštěn již v roce 2000, aby v říjnu 2005 došlo na řádné vysílání.

projít na článek

Energický a odvážný festival Kino Brasil nabídne kvalitní filmy i bohatý doprovodný program

Víte, kdo nebo co je Acuã? Jedná se o ptáka, se kterým se pojí jedna pranostika. Lidé věří, že Acuã svým hlasitým voláním ohlašuje příchod bouře a deště. Tento tvor je součástí letošního plakátu festivalu Kino Brasil, kde se rozhlíží nad suchou planinou.

projít na článek