Svařování plastů ultrazvukem

Svařování plastů ultrazvukem Nabízíme svařování vašich výlisků ultrazvukem, rychlý a spolehlivý způsob svařování plastů. Aplikace v elektrotechnice, automotive, domácí spotřebiče a vybavení, medical pomůcky POSLAT DOTAZ The post Svařování plastů ultrazvukem first appeared on TP-T.CZ.

  • Web: TP-T.CZ
  • Aktualizace: 6.5.2024
projít na článek

Pulsní svařování plastů spojení plastu a kovu

Potřebujete spojit plast s kovem ? Technologie pulsního svařování umožňuje stabilní spojení kovových komponentů na plastové tělo výrobku. The post Pulsní svařování plastů – spojení plastu a kovu first appeared on TP-T.CZ.

projít na článek

Svařování plastů se skleněným vláknem

Máme zkušenost i s 60% vlákna v plastu. Ideální použití v automotive, elektroprůmysl, speciální aplikace The post Svařování plastů se skleněným vláknem first appeared on TP-T.CZ.

projít na článek

Stroje na svařování plastů-pokovené plasty svařujeme jako NIC

Máme pro vás řešení ověřené praxí. Pulsní sváření nahrazuje ultrazvukové svařování tam, kde je nutný nepoškozený povrch, kvalita sváru a velikost investice. The post Stroje na svařování plastů-pokovené plasty svařujeme jako NIC first appeared on TP-T.CZ.

projít na článek

Splnění požadavků na jakost při svařování podle ČSN EN ISO 3834-2:2006

Certifikace procesu svařování výrobků dle ČSN EN ISO 3834-2:2006 The post Splnění požadavků na jakost při svařování podle ČSN EN ISO 3834-2:2006 first appeared on Strand s.r.o..

projít na článek

IMPULSNÍ SVAŘOVÁNÍ řízené teplotou a záznamem průběhu teploty

Výhodou je okamžitá kontrola v průběhu cyklu, evidence celé výroby a archivace dat o každém sváru. The post IMPULSNÍ SVAŘOVÁNÍ – řízené teplotou a záznamem průběhu teploty first appeared on TP-T.CZ.

projít na článek