Svatba jako řemen

Inu, mládí je mládí a když nemá něco hned, tak je to špatně. Ony se však ty svatby poněkud vytrácejí, mladí spolu žijí jen tak, na psí knížku, jak se říká a do svatby se nijak nehrnou. Zda je to dobře či špatně, to je velmi těžké soudit. Je fakt, že mnoho mladých pak svého rozhodnutí lituje a nenažraní advokáti mají velkou radost. My se však budeme věnovat párům, kteří si to chtějí užít pěkně postaru, se svatbou, s obřadem a ti věřící i s panem farářem a ministranty. Na veselku, jak se svatbě hezky postaru říká, se sezvou všichni příbuzní, známí a kamarádi, ale ještě předtím se hledá místo, kde se celá ta slavná událost odehraje. Kostel je jasný, ten největší u nás a obřad bude na hradě. Následuje svatební hostina Praha. Zde se o celou oslavu náležitě postarají. Pokud se domníváte, že zařídí jen vše kolem jídla a pití, tak pozor. Zařídí naprosto vše. Počínaje slavnostním uvítáním, až po večerní rozchod do předem připravených ložnic. Například v hotelu, kde se to celé odehraje. Tím se dostáváme k místu. To vám firma zařídí naprosto kdekoli po celé naší republice. Chcete mít hostinu někde v horách na Šumavě? Není problém. Nebo raději v Beskydech? Také není problém, stačí si říci. Prostě od Krkonoš po Beskydy. Samozřejmě, že firma, která vám to všechno zařídí a na kterou máte odkaz o něco výše se postará o slavnostní oběd a všechno co k němu patří. Ovšem neudělá nic, co by bylo proti vašemu přání, takže menu a vše ostatní si určujete sami. Totéž platí i o nápojovém lístku. Pokud by něco nebylo v sortimentu hotelu nebo restaurace, kde se bude oslava odehrávat, firma to zařídí tak, aby to tam někdo přivezl a hotelu se zaplatí jen poplatek za konzumaci. Prostě, na svůj vysněný den a vstup do života můžete mít všechno co si budete přát a bez nějakého nervování a starání se o podružné věci. Článek Svatba jako řemen se nejdříve objevil na Gcma.

  • Web: Gcma
  • Aktualizace: 8.3.2024
projít na článek

Svatba a různá místa pro svatbu

Svatba na neběžném místě Plánujete svatbu a klasická v obřadní síni nebo v kostele se vám nelíbí? Chcete zažít kouzelnou svatbu a tak vybíráte netradiční místo pro obřad? Podívejte se na několik tipů na netradiční místo. Tipy na neobvyklá svatební místa S

projít na článek

Svatba na Letenské Zámečku

Svatba K&D na Letenském zámečkuNádherná česko-německá svatba Kláry a Dirka na letenském zámečku v Praze. Obřad Letenský zámeček Agentura Báječná svatba Kapela Tram 69 The post Svatba na Letenské Zámečku appeared first on Fotograf Štěpán Mikuda.

projít na článek