Svatba pod frankovkou

Utekli jsme od všeho na malou svatbu do vinic. Svatba a vínečkoPlánujete svatbu na Jižní Moravě a potřebujete svatebního fotografa? Moc rád za vámi z Uherského Hradiště přijedu ať už plánujete takto malou svatbu sami dva při západu slunce, nebo velkou svatbu v některém z vinařství. Páry, které fotím jsou jedinečné, ale mají často společné vlastnosti. Upřednostňují čas strávený se svými blízkými před dlouhým pózovaným focením, někdy jsou stydliví a necítí se pohodlně, když jsou ve středu pozornosti. Mnozí mají zájem o umění, někdy i o fotografování a architekturu. Vždy se snažím aby focení probíhalo nenuceně, zábavně, na pohodičku.Četli jste můj blog?Připravil jsem pro vás několik článků o svatbách, o focení, o tom jak si tohle všechno skvěle užít. Pro svatby na Vysočině vybírám především tyto blogy:Jak zvládnout svatbu venku když se ochladí?Jak zvládnout svatbu v létě v extrémním vedru?Svatba bez židlí, svatba bez nudyObjevil jsem další dokonalý místa na svatbu!Kolik času zaberou svatební portréty?Levná místa na svatbu? A další tipy jak ušetřit!

projít na článek

Svatba a různá místa pro svatbu

Svatba na neběžném místě Plánujete svatbu a klasická v obřadní síni nebo v kostele se vám nelíbí? Chcete zažít kouzelnou svatbu a tak vybíráte netradiční místo pro obřad? Podívejte se na několik tipů na netradiční místo. Tipy na neobvyklá svatební místa S

projít na článek

Svatba na Letenské Zámečku

Svatba K&D na Letenském zámečkuNádherná česko-německá svatba Kláry a Dirka na letenském zámečku v Praze. Obřad Letenský zámeček Agentura Báječná svatba Kapela Tram 69 The post Svatba na Letenské Zámečku appeared first on Fotograf Štěpán Mikuda.

projít na článek