Svatba Sandry a Libora

Víte jak se to říká, že neplánované akce jsou ty nejlepší? Tak přesně taková byla svatba Sandry a Libora, kteří se rozhodli že se vezmou a do měsíce měli i po svatbě (Y) Sandra mě oslovila přesně 1.8. a v pátek 16.8. jsem jim to všechno krásně zdokumentovala. Obřad se konal až odpoledne na hotelu Tomášov, ve vzduchu burácely motory z právě startující Barum rally v centru Zlína, ale i povyk dětí, kterých bylo na svatbě snad víc než dospělých, posléze se přidalo burácení z přicházející bouřky, ale to nikoho nezastavilo,aby si svatbu užil i mezi kapkami deště a smích neopouštěl jejich rty :) A musím říct, že se mně opět potvrdilo, že často ty spontální akce, konané v kruhu jen těch nejbližších, mají lepší drive než ty co se dlouho plánují a já doufám, že i letos mě nějaká taková hurá akce potká !

projít na článek

Svatba a různá místa pro svatbu

Svatba na neběžném místě Plánujete svatbu a klasická v obřadní síni nebo v kostele se vám nelíbí? Chcete zažít kouzelnou svatbu a tak vybíráte netradiční místo pro obřad? Podívejte se na několik tipů na netradiční místo. Tipy na neobvyklá svatební místa S

projít na článek

Svatba na Letenské Zámečku

Svatba K&D na Letenském zámečkuNádherná česko-německá svatba Kláry a Dirka na letenském zámečku v Praze. Obřad Letenský zámeček Agentura Báječná svatba Kapela Tram 69 The post Svatba na Letenské Zámečku appeared first on Fotograf Štěpán Mikuda.

projít na článek