Svatba ve Slovanském domě

Svatba L&A ve Slovanském doměDvanáct různých národností, skvělá nálada a hnusný počasí :-) Skvělá svatba Lenky a Andrewa ve Slovanském domě. Obřad Slovanský dům Agentura K&P The post Svatba ve Slovanském domě appeared first on Fotograf Štěpán Mikuda.

projít na článek

1. místo pro Jednotu, s.d. České Budějovice

Desátý jubilejní ročník prestižní ceny za odpovědné podnikání TOP Odpovědná firma zná své letošní vítěze. Oceněné firmy si převzaly své ceny ve 13 soutěžních kategoriích v pátek 18.října na slavnostním galavečeru ve Slovanském domě v Praze. Jednota, s.d.

projít na článek

Svatba a různá místa pro svatbu

Svatba na neběžném místě Plánujete svatbu a klasická v obřadní síni nebo v kostele se vám nelíbí? Chcete zažít kouzelnou svatbu a tak vybíráte netradiční místo pro obřad? Podívejte se na několik tipů na netradiční místo. Tipy na neobvyklá svatební místa S

projít na článek

Svatba na Letenské Zámečku

Svatba K&D na Letenském zámečkuNádherná česko-německá svatba Kláry a Dirka na letenském zámečku v Praze. Obřad Letenský zámeček Agentura Báječná svatba Kapela Tram 69 The post Svatba na Letenské Zámečku appeared first on Fotograf Štěpán Mikuda.

projít na článek