Svatební termíny 2015

Pro rok 2015 je již obsazená většina sobotních termínů. V případě zájmu o focení Vaší svatby mě kontaktujte.

projít na článek

Nová svatební oznámení pro rok 2015

Pilně pro Vás připravujeme novinky pro nadcházející svatební období. Jistě již teď vyhlížíte nějaké stylové svatební oznámení, které osloví nejen Vás, ale i Vaše blízké.

projít na článek

Objednávejte nová svatební oznámení 2015

Již dnes můžete objednat některé z nových svatebních oznámení, které jsme pro Vás přípravili na začátek roku 2015! Nová svatební oznámení mají i veškeré své doplňky.

projít na článek

Svatební sezóna 2015

Vážení přátelé, svatební sezóna je v plném proudu. Máme ještě pár volných termínů. Pro nevěstu je k dispozici kadeřnice a vizážistka. Pokud budete mít zájem neváhejte nás kontaktovat. Budeme se na Vás těšit.

projít na článek

PŘIJĎTE SI K NÁM VYBRAT SVÉ VYSNĚNÉ SVATEBNÍ BOTY

Ať hledáte svatební boty na podpatku vysokém nebo nízkém krásné pohodlné střevíčky. Svatební obuv v různých barvách svatební boty bílé , svatební boty ivory, svatební boty champagne to vše u nás najdete Vyzkoušejte u nás v salonu nebo si

projít na článek

Svatební fotograf fotomaslo

Svatební fotograf to nemá jednoduché. Musí se hodně propagovat, aby ho klienti mohli nalézt. A následně je oslovit svou tvorbou, díky které se mu ozvou a domluví se svatební focení. Svatební den je náročný na přípravu nejen pro snoubence. I svatební fotog

projít na článek