Wikipedia říká o legendě „svatý Martin vs. Husy“ leccos, avšak ve výsledku je hlavní jen to, že 11. listopad se blíží. Velký den kaldounu, foie gras, husích stehen či prsou, knedlíků či lokší, „obojího“ zelí atd. je tady! Svatomartinské hody 2022 aneb Nejen Bistro plné hus! The post Svatomartinské menu first appeared on NEJEN BISTRO.
Svátek zamilovaných se kvapem blíží a my pro vás máme překvápko! Že ještě nevíte, jak bude váš letošní Valentýn vypadat? Přijďte k nám do Bistra, máme pro vás boží valentýnské menu vč. párování vín! Jo a kdyby se vám nechtělo do placení, máme pro vás sout
projít na článekSVATOMARTINSKÁ HOSTINA se blíží! Podívejte se, co jsme si pro vás letos připravili. Parádní hostinu jak se patří! Kdo se chce pořádně umastit, ať neváhá a rezervuje si svoje místo včas, naše husy jdou totiž na dračku! Hostina se bude podávat od soboty 11.
projít na článekPřipravte se na CHŘESTOVOU SMRŠŤ u nás v Nejen Bistru! Palo s Lukášem pro vás natočili pozvánku na CHŘESTOVÉ MENU, kterou můžete najít na našem Instagramu. Určitě se stavte, bude to bomba! The post Chřestové menu first appeared on NEJEN BISTRO.
projít na článekGASTRONOMICKÁ RESTAURACE ve stodole Šéfkuchař Vojta Blažek nabízí hotelovým hostům i externím návštěvníkům čtyřchodové večerní menu z lokálních a sezónních potravin. Na přání párujeme jednotlivé chody s víny z našeho sklepa. Pro neubytované hosty pouze na
Vášnivý. Autentický. Láskyplný. Emotivní. Něžný. Temperamentní. romantickÝ. Nezapomenutelný.Velká písmena = tajenka, přátelé.Ano, i takový může být . . . ve vašem Docku. Na viděnou 14. února od 18 hodin, naši milí. VALENTÝNSKÉ MENU: PŘEDKRMTatarák z
projít na článek