SVATÝ VALENTÝN

I naše společnost přeje a fandí všem zamilovaným z celé ČR. Proto od dnešního dne až do svátku Svatého Valentýna, tj. do 14.02.2018 (včetně) si můžete pronajmout veškerá naše vozidla s požadovaným přistavením na den SVATÉHO VALENTÝNA 14.02.2018 se speciální slevou ve výši 50%! Více také na naši Zákaznické lince.

projít na článek

Duch Svatý jako autonavigace? – Bohoslužby 21.5.2023

Duch Svatý je pravým průvodcem na našem duchovním putování. Stejně jako moderní autonavigace, která nás vede správným směrem na cestách, může i Duch Svatý provádět naše srdce a mysl, aby jsme se vyhnuli nebezpečím a dosáhli našeho konečného cíle v Kristu.

projít na článek

AŠ Machnín VDJ Svatý Ján přívodní řad

Popis: 3 355,7 m vodovodu LT DN 300 745,6 m PE100 SDR 11 d 908,2mm Realizace: duben červen 2015 Investor: Severočeská vodárenská společnost, a.s. The post AŠ Machnín VDJ Svatý Ján přívodní řad appeared first on Zikuda Vodohospodářské stavby.

projít na článek

Sv. Valentýn vNZDM

V týdnu, kdy se slaví Sv. Valentýn se v NZDM DoPatra, již stalo tradicí, že se koná Valentýnské harašení. Co je Valentýnské harašení? Valentýnské harašení je soutěžní odpoledne pro uživatele z klubu Čas. I letos se soutěžilo v párech a to v šesti soutěžn

projít na článek

Valentýnské dárky na poslední chvíli

Probudili jste se a začali panikařit, protože Valentýn je už dnes a vy stále nevíte, co své lásce koupit? Nebo jste snad zapomněli a znenadání vám to někdo připomněl? Ještě není pozdě, nebojte – společně vymyslíme dárek, který bezchybně zafunguje i na pos

projít na článek

Možnosti použití indikátoru v obchodování.

Zde jsou uvedeny nějaké možnosti nastavení indicátoru. Není to svatý grál, ale může to dopomoci v rozhodování. Z

projít na článek