Svět je nádherný - časosběr 164 fascinujících scenérií z celého světa

Lesnaté krajiny, kouzelná úpatí hor, atoly, řeky a vodopády, průzračná jezera, pouště a pustiny, velkoměsta a pobřežní silnice, mosty a mrakodrapy, ohňostroje - to vše můžete vidět v tomto pětiminutovém videu a v HD kvalitě!

projít na článek

Úžasný časosběr masožravých rostlin

Nádherný časosběr od Chrise Fielda, který po 107 dnů zabíral dvěma časosběrnými kamerami několik různých druhů masožravých rostlin.

projít na článek

Krátký časosběr březnového zatmění Slunce

Jistě všichni pamatujeme na březnové zatmění Slunce - jev, který nenastává zrovna často a který vždy nadšeně pozorují miliony lidí z celého světa. Dnes vám přinášíme časosběr zatmění z 20. 3. 2015, pořízený na Faerských ostrovech.

projít na článek

Přehlídka krás z celého světa ve 150 vteřinách

Časosběr od Paula Richardsona, zachycující vše možné i nemožné napříč naší planetou a vlastně trochu i mimo ni. Majitelé 4K monitorů si video užijí opravdu na maximum.

projít na článek

Česká příroda napříč ročními obdobími

Zlaté české ručičky vypustili do světa další nádherný časosběr, zaměřený především na českou krajinu napříč celým rokem. Nechybí však také vesnice, města nebo památky. Timelapse je vyšperkováno silným HDR efektem a získává tak na atraktivitě, byť jsou kou

projít na článek

Timelapse z Francie - poznejte Paříž

Nádherný časosběr z nádherného města, jakým je francouzská metropole Paříž.

projít na článek