Svět v koši

Metodika_svet_v_kosi Projekt byl podpořen Ministerstvem životního prostředí v rámci Programu na podporu projektů NNO v roce 2022. Článek Svět v koši se nejdříve objevil na Ekocentra.cz.

projít na článek

Pozvánka na výstavu "MŮJ SVĚT"

Charita Opava ve spolupráci se slzským muzeem v Opavě a Institutem tvůrčí fotografie FPF SU, Vás zvě na výstavu nejlepších snímku 13. ročníku fotosoutěže "MŮJ SVĚT". Výstava je k shlédnutí v prostorách čítárny a kavárny AVION v Českém Těšíně.

projít na článek

Kino Svět Hodonín

Článek Kino Svět Hodonín se nejdříve objevil na Dřevomonta.

projít na článek

"SVĚT JINÝMA OČIMA 2022"

Dne 12. 4. 2022 jsme se účastnili akce „Svět jinýma očima 2022“, která se konala na Jiráskově náměstí v Ostravě u příležitosti Mezinárodního dne Downova syndromu.

projít na článek

Podzimní rekondice 6.10. - 12.10.2018

Podzimní rekondice 2018 Měsíc říjen, podzimní rekondice a my Roskaři se opět setkáváme na Pastvinách v útulném prostředí penzionu Pastviny. Zvládli jsme horké, teplé léto. Slunce teplými paprsky hladí zem a říká užívejte si mě, za chvíli odcestuji na druh

projít na článek

Zpráva ze školy

Ve středu 23.10.2019 se děti ze třetích tříd zúčastnily programu snázvem Moje cesta na svět. Cílem bylo objasnit jim vhodným způsobem okolnosti příchodu dítěte na tento svět. Přišla velmi příjemná paní lektorka, která formou hry, praktických ukázek acitli

projít na článek