Světový sekvenční rekord - 117-way: 2 body

V říjnu 2014 jsem se v Perris Valley, USA, účastnila 2 světových rekordů. Odjakživa jsem si různé zážitky sepisovala s tím, že se k nim budu na stará kolena vracet. A událost, jaká byla v Perris Valley, pro mne mělo smysl zaznamenat. Chtěla jsem udělat zkrácenou verzi článku speciálně pro 4000.cz, ale z důvodu nedostatku času a nechuti upravovat po sobě jakékoliv texty zveřejním článek celý. Koho zajímá čistě skákání, goto kapitola Den 6 :-)

projít na článek

SPORTOVNÍ DISCIPLÍNY A ČESKÉ REKORDY

Přesnost návratu (Accuracy) bumerang se nechá 10x dopadnout na zem a měří se vzdálenost od místa hodu český rekord: 88 bodů ze 100 (Jirka Machek, 2013, Viareggio) Rychlost chytání (Fast Catch) co nejrychleji provést 5 hodů a chytů při min. doletu 20

  • Web:
projít na článek

Světový modlitební den

Světový modlitební den - Světový den modliteb - tentokrát program od křesťanek z Palestiny.

projít na článek

Asijský šampionát v polovině

Pátý den mistrovství Asie přinesl opět světový rekord zásluhou SONG KUK HYANG (PRK), která v HK do 71 kg nadhodila 154 kg a zvítězila výkonem 269 (115, 154), když třetí pokus vynechala. Nejen ohromující výkon, ale i odstup od stříbrné CHEN WEN-HUEI (TPE)

projít na článek

Světový rekord! LONGi představilo panely s doposud nejvyšší účinností. Staré limity jsou překonány

Závody technologických firem o to, která vyvine lepší, výkonnější a efektivnější panely, neberou konce. A není se čemu divit. Ve fotovoltaice se dost možná ukrývá tajemství dosažení levné a udržitelné energie, která je nezbytně nutná pro vývoj lidstva.

projít na článek

Smrtící hurikán Beryl: Hned na začátku sezóny překonal dávný rekord, vědci se bojí, co přijde

Běsnící hurikán Beryl se zapsal do historie. Zpustošil velké části Karibiku, Mexika i USA, zabíjel lidi a hned na začátku hurikánové sezóny překonal rekord z roku 2005, když vítr dosáhl rychlosti 265 kilometrů v hodině. Informoval o tom web...

projít na článek